Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

vrijdag 1 maart 2013

een groepsdate

Vanavond beleef ik mijn eerste groespdate. Vraag me nog altijd af wat ik me daar moet bij voorstellen.Is het een soort tempatation Island waarbij de mannen haantjesgedrag vertonen en de vrouwen jaloers worden op elkaar en beginnen te vechten als ze hetzelfde target in het oog hebben? Wordt het een stille mis of een groesporgie???? Neen hoor, denk dat het een gewoon een superleuke avond wordt waarbij iedereen elkaar een beetje leert kennen tussen pot en en pint. Laat de avond maar komen. We maken er het beste van!!!


geplaatst door Carpe - 5286 keer gelezen

beoordeeld 2/5 (16 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be