Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

dinsdag 12 maart 2013

Groepsdate Hasselt - 27 april

Inderdaad, dat is het aantal groepsdates die reeds hebben plaatsgevonden...

De eerste heb ik persoonlijk gemist. Wist ik toendertijd veel dat die algemene chat zo'n leuk ding zou zijn, en dat daar zo'n geweldige ideeën als een groepsdate uit zouden voorkomen. Maar de anderen... wees maar zeker dat ik van de partij was!

Maar was is het eigenlijk, een groepsdate? Een orgie, een saaie bedoening? Geen van beiden eigenlijk hoor... het is een avond gezelligheid, heel normaal, een lach een pintje of iets anders. Gewoon jezelf zijn en genieten samen met andere gelijkgestemden... meer niet!

En wat waren het toch telkens al fijne bijeenkomsten! Wat een mooie mensen ben ik er al tegengekomen... super! Ik leef er elke keer weer van op als ik er aan denk.

Nu, Gent en Leuven zijn al aan bod geweest (Gent al 2 maal trouwens) en om ook de hele oostkant van Vlaanderen niet te vergeten denken we er aan om er eentje in Hasselt te organiseren. De hoofdstad van de smaak! Dat moet wel goedkomen toch? ;-)

En datum is er al, de 27ste april. Iets daarvoor is er nog de 90's Fuif in de Ethias-Arena, en ook de Paasvakantie. Om mensen de kans te geven beide ten volle te vieren/benutten, hebben we onze datum bewust iets verder naar achter geschoven.

Maar nu, om eens te polsen wie er zou willen komen hebben we een Doodle opgesteld. Bedoeling is dat je je nickname en voornaam even invult als je wilt komen. Dus mensen, hou je niet in! Kom van de Hasseltse gezelligheid genieten en schrijf je in!

Klik hier om je in te schrijven!

Hopelijk tot binnenkort!

Het feestcomité

 

 

 


geplaatst door Frits - 5505 keer gelezen

beoordeeld 3.14/5 (7 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be