Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

maandag 18 maart 2013

If i needed you.....

IK stond vanmorgen op,het zonneke was al zo mooi aan het schijnen. Kreeg al dadelijk zo een fijn gevoel van warmte en tederheid. Dan zet ik de radio op en net alsof het zo moest,hoor ik mn lievelingsliedje van een zeer mooie film The broken cirkle. IK begin spontaan mee te zingen....

http://youtu.be/SKa8DGOVGP0

If I needed you, would you come to me Would come to me for to ease my pain? And if you needed me, I would come to you I would swim the seas for to ease your pain

Zo mooie woorden.... Dan verzink ik in gedachten. Het is zo mooi als je iemand in je leven hebt,die er gewoon altijd voor je is als je hem nodig hebt. Die er is om samen mee te lachen,te knuffelen,te huilen, iemand waar je heel gelukkig mee kan zijn, in goede en slechte tijden. iemand die niet dadelijk gaat lopen als het wat slechter gaat of naar een ander gaat omdat die jonger en mooier is. Neen iemand die gewoon blijft en blijft meevechten in slechte tijden, want de goede blijven overtreffen. Elkaar in hun eigenheid laten,elkaar de nodige vrijjheid gunnen.

 Net zoals dat verhaaltje wat ik zo mooi vind.

Je neemt zand in je beiden handpalmen. De ene hand knijp je heel hard dicht. En de andere laat je mooi open. Die met de dichte hand,ligt er bijna geen zand meer in. De andere hand,die nog mooi open is,heb je al het zand nog liggen. Zo is dat ook in een relatie,wil je u partner alles ontzeggen en korthouden,die gaat lopen, maar schenk je u partner alle vertrouwen,dan blijft die mooi bij je...

 En ja ik weet da ik nu reactie ga krijgen hierop en de stelling klopt nie altijd, want ik kan uit ervaring spreken. Maar toch moeten we iedereen een eerlijke kans geven en je partner behandelen alsof je nog nooit bedrogen bent geweest,of nog nooit belogen bent geweest,want iedereen heeft bagage op een bepaalde leeftijd,dat is nu eenmaal zo,maar je moet t proberen en alleen zo,kan je nieuwe relatie lukken... Wees gewoon open en eerlijk tegenover elkaar,zeg wat je voelt,zeg wat je denkt,heb geen angst,om wat zal mn partner nu denken als ik dit zeg...Neen,want je kan niet weten wat je partner denkt,je kan het alleen te weten komen wanneer je alles op tafel gooit en erover praat. Communicatie is zo belangrijk en dat vergeten veel mensen nogal eens vlug.En dan ontstaat de onduidelijkheid, maar ik dacht dat je dat dacht en zo is de bal aant rollen.Veel mensen denken teveel,als ze zoveel zouden praten als denken,zouden er minder minsverstanden ontstaan.... Twee mensen die elkaar vinden,en veel praten over alles maar dan ook alles,hebben meer kans op slagen dan twee mensen die niet over alles kunnen praten,want zo ontstaat er onenigheid. Het kan zo mooi zijn,als ik de blogs lees van de mensen die elkaar hier hebben gevonden, dan gaat mijn hartje sneller slaan en dan denk ik,kijk,hoe mooi het kan gaan...

Het bestaat nog....De liefde... IK geloof er ook nog in.... Maar ik neem mijn tijd....IK zal het wel voelen als mijn hartje sneller slaat,als hij op mijn pad komt en diep in mn ogen kijkt en zegt,Hey jij daar,kom hier en kus me vlug :-) hahaha en we leefde nog lang en gelukkigJaja ik geloof nog steeds in sprookjes.... :-) En dat is het leuke ervan,ik heb het kindje nog in me,ik lach graag,maak graag plezier, praat graag,doe graag leuke dingen,en doe zeker zeer graag onnozel....maar kan ook serieus zijn :-D

Leef en geniet,want je leeft maar 1 keer.....maar met een goed gevoel......

IK ga toch mn best doen... :-))

Kus

x


geplaatst door Hasselke - 5714 keer gelezen

beoordeeld 2.25/5 (12 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be