Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

maandag 4 maart 2013

Kletskamer..

Toen ik een paar maanden geleden hier begon, en ik uit nieuwsgierigheid wel eens een beetje zat rond te klikken op M4M, kwam ik soms in een lege chatroom. Of ik zag daar nog net iemand (waarschijnlijk iemand met net zo’n nieuwsgierige aard als ik) de kamer verlaten. Heel soms trof ik hier twee mensen aan, die doelbewust hadden afgesproken omdat de 1-op-1 chat zo slecht werkt.

Ergens in december begon zich steeds meer volk in de chatroom te vertonen. Er ontstond een harde kern waarvan enkele leden dagelijks in de chatroom verschenen. Er werd nonsens verkondigd en prietpraat. Maar ook vonden serieuze gesprekken plaats en mensen konden hun ‘ei’ kwijt. Er werden initiatieven geboren voor de groepsdates die zo supergezellig zijn en er ontstonden vriendschappen. De chatroom werd een plaats waar men ongedwongen met andere mensen kan communiceren. Niet omdat ze elkaar bijzonder aantrekkelijk vinden, of omdat ze in elkaar hun prins(es) vermoeden. Maar gewoon omdat ze het leuk vinden om, onder leden van M4M, van allerlei leeftijden, maten en soorten over allerlei onderwerpen van gedachten te wisselen. Het maakt van M4M een gemeenschap in plaats van een winkelstraat met min of meer anonieme bezoekers. De chatroom is een plek waar de tranen je soms over de wangen rollen van het lachen, en die een contrast vormt met de ontgoocheling die de zeldzame idioot die je elders op de site tegenkomt, soms veroorzaakt.

Tegenwoordig bedenk ik me regelmatig voor ik naar binnen ga, omdat ik zie dat de chatroom zich al heeft gevuld tot 12 deelnemers, een beetje veel naar mijn zin. Steeds meer mensen ontdekken de chatroom, zien ernaar uit zelfs om daar naar toe te gaan. Maar juist op dit moment wordt bij de ingang naar de chatroom zonder omhaal meegedeeld: ‘op 31 maart sluit deze chatbox, vanaf dan kunt u de 1-op-1 chatbox gebruiken’.

Beste beheerders van de M4M-site, dit is geen goede beslissing! Ik heb zelf mijn lidmaatschap niet laten aflopen, juist vanwege de band die inmiddels is ontstaan onder de leden, en ik ken veel mensen die datzelfde gevoel hebben. De chatroom laat zien dat M4M-leden leuke, aardige mensen zijn, geeft plezier en steun voor velen, en het vertrouwen dat er binnen M4M inderdaad iemand rondloopt waarmee het zal klikken. Zo’n chatroom ga je toch niet sluiten?? Nee, zo’n chatroom ga je koesteren, uitbouwen, als USP gebruiken!

Jongens, laten we hopen dat dit inderdaad een vroege 1 april-grap is, zoals vanavond in de chatbox werd gesuggereerd.. en dat we elkaar blijven ontmoeten in de kletskamer, ook na 31 maart!


geplaatst door Ginger - 5101 keer gelezen

beoordeeld 4.44/5 (9 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be