Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

vrijdag 15 maart 2013

Konijn, Jong Meisje!

Het moet je maar overkomen! Zo’n familienaam en voornaam hebben! En toch heb ik een Chineesje gevonden dat, althans volgens ‘GOOGLE vertalen’, voldoet aan deze voorwaarde…

Chinezen zijn rare snuiters! Niet alleen omdat ze wat gelig zijn, ze zijn ook nog super geil… Een Chinees vrouwtje is op jacht naar Westerlingen. Niet alleen omdat onze portefeuille wat dikker is. Althans dat denken wij. Chinese vrouwen willen maar al te vaak een Westerling omdat het mannelijke middenstuk beter geschapen is dan dat van de Chinese evenknie. Daarenboven hebben wij Westerse mannen ook nog wat meer respect voor onze vrouwelijke aardbewoonsters. Want in China is een vrouw minder waard dan een hond… Die kan je tenminste nog opeten! En betonen wij meer trouw dan de Chinese man. Een mannelijke Chinees op leeftijd, zegge veertig of vijftig, die zichzelf respecteert en wat Renmibi’s of Yuan, de locale munt ginder, bezit, houdt er steevast één of meerdere maîtresses op na. Zeker jonger dan dertig, liefst niet ouder dan vijfentwintig! Dus kijk ik als Little Buddha –mijn bijnaam aldaar- ook wel eens naar een dating site waar Chineesjes zich in al hun pracht en praal aanbieden. Een fotosessie voor zo’n site is in China trouwens een professionele gebeurtenis. De aangeboden waar wordt onmiskenbaar professioneel op computer aangeprezen. Zonder de lompe, plompe ‘boer-zoekt-hoer’ terras- of caféfoto’s van hier! Dus durf ik het vrouwenbestand ginder ook wel eens aan te schrijven! En ja vaker dan hier krijg ik ook nog antwoord terug, soms in het Engels, meestal in het Chinglish, maar ook vaak in het Spaghetti. Met andere woorden het vereenvoudigd of traditioneel Chinees schrift. Tijd dus om GOOGLE Vertalen op te rakelen. De leukste dingen durven die Chinese vrouwtjes schrijven. Ze hebben mij nog niet gezien en toch ‘houden ze al van mijn lichaam’ of willen ze met mij ‘konijntje spelen’! Allez volgens GOOGLE Vertalen toch… Euh… is dat holleke in holleke uit?

De max echter was een mailtje van één of andere Chinese, waarvan ook de naam nog eens in het Chinees vermeld stond! Dus copy paste van de naam naar GOOGLE Vertalen… En de naam was: Konijn, Jong Meisje.


geplaatst door Lantrick - 5178 keer gelezen

beoordeeld 2.29/5 (21 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be