Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

woensdag 6 maart 2013

Kunnen vrouwen jagen, ik denk het .

We leven in anno 2013, vrouwen hebben in het verleden ( zelfs nu nog) gevochten, gestreden en zelfs ervoor gestorven om gelijke rechten te krijgen als de mannen (emantipatio). Hebben zij het verdiend? Absoluut, ik ben de eerste om te zeggen dat vrouwen dezelfde rechten hebben als mannen moeten, eigenlijk moet er zelfs niet meer over gesproken worden. Laten we eerlijk zijn jongens, zij kunnen ook meer dan ons, hun weerstand is sterker en zelfs hun pijngrens is niet te vergelijken met de onze. Dat de man sterker is, daar wil ik ook over discussiëren ( ik ken er eentje, die plakt mij gewoon tegen de muur. Ja ja, neen, het ligt niet aan mij, ha). Wat staat er in de flair (of is de flair een boekje geworden voor de nieuwe man)?

Blijkbaar gaan de vrouw ervan uit dat de man de jager is. Hallo, 2013 weet je nog, ik denk het niet. Jullie hebben als alleenstaande (telt niet voor diegene een partner hebben, die vallen toch vroeg of laat door de mand) veel bergen moeten verzetten en veel waterlopen moeten leegpompen en terug hervullen, nietwaar. Dus,ik snap er niets van (misschien te lang geleden voor mij of toch (allemaal) van Venus?), zeg het mij, als ik verkeerd ben. Dat een man je type niet is, volledig mee akkoord. “ Je bent mijn type niet, succes nog”, tof, super dat je eerlijk bent. Maar je aan het lijntje houden, met ja , neen, binnen 10 jaar, hmm, ... .

Het feit is ( zal pijn doen, maar is de waarheid) we zijn allemaal (buiten enkele) 2de of zelfs 3de hands, we hebben allemaal bagage mee, is een cadeau van onze ex-partner geweest. Het is nu eenmaal zo, dat kunnen we niet meer veranderen. Dus, dames het is niet alleen vrijdag 8 maart jullie dag (Int. vrouwen ... ), maar elke dag is het jullie dag. De hele wereld is rond de vrouw gebouwd, gemaakt. Kijk maar, cosmetica voor de man nada, parfum 3 keer meer dan voor de man, kleding , ondergoed, juwelen, noem maar op, zelfs bij de reclame staat de vrouw centraal. Dames jullie hebben de hoofdrol, wij iets meer dan een figurant. Ja, de man is een jager en zal altijd een jager blijven maar niets belet jullie om eens te zeggen hey, met u wil ik iets gaan drinken, hallo, jij lijkt mij een toffe of niet soms.

Waarom blijven wachten op een reactie? Bang om afgewezen te worden? En wij dan? Wat heb je te verliezen? ( Ja, heb een zakje met vraagteken te veel gekocht en moeten nu weg, ha.) 10 x naar een profiel gaan kijken en niets zeggen of beter nog, tikken. Het gevoel geven van interesse en als het zo ver is, … .

Ik date niet meer, ben daar te oud voor geworden, ha,ha. Ik ga gewoon iets gaan drinken met iemand, zonder verplichtingen, alsof ik met een collega aan tafel zit. Klikt het, dan klikt het, zo niet ... wat heb ik verloren “niets” heb gewoon een vriendin meer.

Dames de emancipatie is ook voor het jagen en zeker als je een bokaal zonder hulp open krijgt.

Fabio.


geplaatst door Fabio - 5275 keer gelezen

beoordeeld 3/5 (11 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be