Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zondag 10 maart 2013

NIETS IS ONMOGELIJK

Met andere woorden : ‘Alles is mogelijk’. Het hangt er enkel vanaf hoe graag je het wilt. En willen is kunnen. Zonder wil is het inderdaad onmogelijk.Soms denk je dat het te hoog gegrepen is, soms onbereikbaar, te ver, te ingewikkeld of te moeilijk. Dus spreek je die overweldigende gevoelens niet uit, uit schrik voor het schijnbaar onmogelijke karakter van het hele verhaal. Een mistig vraagteken dat alles doet verdwijnen als een orkaan die over je heen raast en alles vernietigd wat op z’n pad verschijnt. Je kan jezelf toch niet in die uiterst moeilijke positie brengen waardoor je riskeert jezelf of anderen te kwetsen na verloop van tijd. Dus slik je alles is, zet je alles wat door je aderen stroomt op pauze of verdring je die hele gemoedstoestand in de hoop dat je morgen alles vergeten bent.

Tot je morgen wakker wordt en het hele verhaal zo een kras achterlaat dat het je spijt. Dus hoe ga je ermee om? Wil je graag die spijt voelen zonder iets te hebben ondernomen of probeer je om die kleine slaagkans met beide, met liefde gevulde handen te grijpen? Iedereen doet natuurlijk wat hij of zij het beste vind.
Ik heb alvast besloten dat niks onmogelijk is. En weet je, het geeft me verdomd een euforisch gevoel.
Het onmogelijke lijkt toch mogelijk te zijn, ook al lijkt het nog steeds niet zo.


geplaatst door JohnDoe6 - 5140 keer gelezen

beoordeeld 2.73/5 (11 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be