Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zondag 31 maart 2013

Perfect Match ...op eerste gezicht!

Het zal je maar overkomen, bij het lezen van een profiel. Het is moeilijk te beschrijven, maar aan de grond genageld, hart klopt sneller, warm gevoel, zitten er zeker bij. Ik weet het zeker, “dat is ze”, “dat gaat ze zijn”... Ik voelde dat ik het was waar die vrouw op zoek naar was en het dit-is-de-vrouw-die-jij-zoekt gevoel komen als een opwelling tot een onvoorstelbaar enthousiasme. Euforie? Nee het is nog sterker! Onmiddellijk daarna komt een ander gevoel.. het “hoe-pak-ik-het-nu-aan” gevoel dat me al meer met mijn voeten op de grond zette.


Ik besefte dat het niet op de “normale” gang van zaken zou moeten verlopen.

Een eerst bericht sturen “zou je me willen bellen voor een afspraak?” is er zwaar over en in alle andere omstandigheden zeker en vast een afknapper. Maar, ik moest dit doen. Als zij net hetzelfde voelde als ik, dan had ik haar aandacht. Het bericht stond klaar. Aarzelend hield ik de cursor boven de groen cirkel met witte driehoek. Was ik wel zeker? Was dit wel ok? Zet ik hier niet onmiddellijk alles op het spel? Wat kon ik verliezen? Wat is mij dit gevoel waard?....Klik!
Ik staarde naar het scherm. Nog geen 3 minuten later antwoord. ”Ge meent het!”
Om dat te bevestigen stuurde ik een reeks van 10 cijfers beginnende met een 0 en een 4.
Resultaat? 5 dagen verder, pagina’s vol berichten, honderd smsjes en urenlange gesprekken en dus heel veel slaaptekort, had de chemie al behoorlijk z’n werk gedaan. Maar de live ontmoeting zou dan plaats hebben. Bovenop de laag euforie ligt een cocktail van vertrouwen, nieuwsgierigheid, schrik, hoop, maar toch overgoten door een laagje van gezond verstand en realiteits zin. Dat is een ervaring op zich. Spanning? ja wat denk je? Dit was geen date. Ofschoon we wel voor de eerste keer hadden afgesproken, lag de tweede afspraak ook al vast. Een voorteken? Misschien, maar de eerste was om het ijs te breken en de tweede “voor echt” Eigenlijk wilde we de term “date” ook niet gebruiken. Daar hangt iets negatiefs aan, vonden we. Afspraakje vinden we een beter term. Zo gezegd, zo gedaan. We arriveerden al bellend op gelijke moment op de parking van een superleuk restaurantje. We stapten samen uit. We keken elkaar aan en aan haar schitterende glimlach zag ik dat ze dacht...”dit komt wel goed”. Maar ik dacht...”dit komt helemaal niet goed”. De chemie had al danig z’n werk gedaan, maar ik wist niet wat me overkwam. Naarmate de avond vorderde werd het gewoon erger. Onze voornemen om niet verliefd te worden was al lang vergeten en we voelden allebei dat het goed zat en dat het kon... onze hartjes stonden wagenwijd naar elkaar open. Een hemels gevoel? ja wat dacht je?
Zoals, de regen van sms’en, de meterslange chatberichten en de nachtenlange gesprekken voelde ook deze live ontmoeting zeer vertrouwd aan. Alsof we elkaar al jaren kenden. Een blik, een glimlach, een knipoog, we wisten wat we bedoelde en voelde. We vroegen het ook aan elkaar waarop we steeds lachend knikten. Het ijs was niet alleen gebroken, het was aan het wegsmelten, of beter, sublimeren. De avond werd laat, de ochtend werd vroeg. Het gezellig samenzijn had een tijdsgebonden verlengde......maar de tafel, die als een buffer ons ruimtelijk nog gescheiden hield, had ondertussen plaats gemaakt voor een soort van romantische doorzichtige ballon die langzaam leegliep. Onze vingers haakten in elkaar en zwijgend maar alles zeggend kropen we dicht tegen elkaar. Geen luchtballon meer te bespeuren. Hoelang ging ik het volhouden om haar niet te kussen........niet lang meer.......nog heel even.... of toch helemaal nie..


geplaatst door Oli4 - 5272 keer gelezen

beoordeeld 4.5/5 (12 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be