Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

vrijdag 15 maart 2013

Soulsearching

Ik heb vastgesteld dat het voor mij de afgelopen weken enorm druk geweest is: o.a. allerhande activiteiten mét en zonder kinderen en viervoeters - afspraakjes - mijn partnerzoektocht hier op M4M - het bloggen - mailen over boeiende onderwerpen met gelijkgestemde en andersdenkende mensen - keitoffe, al dan niet serieuze gesprekken in de babbelbox. Dankbaarheid hiervoor overspoelt me, ik ervaar flow en er zit duidelijk stroming in mijn leven. En gisteren kwam er ineens dit gevoel bovendrijven: "het mag nu wel weer een beetje rustiger". De schrijfkriebels lieten zich echter niet 1 - 2 - 3 beteugelen... 

In het diepe diepste van mijn ziel

Waar niemand komen mag

Behalve ik

Daar kan ik helemaal mezelf zijn

Sta ik in het oog van de storm

Terwijl het dagelijks leven aan me voorbijraast…

 

Tijd om vanuit mijn hart

Te kijken naar mijn wereld

Mijn hoofd even uit te schakelen

En te voelen in mezelf

Reflectie

Stilte

 

'k Ga de laatste dagen van kou en binnenzitten nog even benutten voor introspectie, om een innerlijke grote schoonmaak te houden, alvorens de lente in al haar schoonheid losbarst. Dan is het tijd voor de uiterlijke grote schoonmaak, zodat ik weer helemaal spic en span, fris en fruitig, extravert en enthousiast naar buiten kan treden, de wereld in al haar facetten tegemoet. I love life ♥


geplaatst door Chidante - 5025 keer gelezen

beoordeeld 2.73/5 (11 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be