Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zaterdag 2 maart 2013

Stille liefde

Ook al zie ik ze niet, ze loopt steeds naast me. Ze beschermd me, ze leidt me, ze helpt me en ze is er altijd wanneer ik haar nodig heb. Ze is de stille liefde die ik heb en we begrijpen elkaar, zonder woorden.

Op momenten van eenzaamheid, verwarmd ze me en haar ogen zijn stille woorden van liefde. De zachtheid van een engel, de gevoeligheid van een bloem, de geestelijke sterkte van ongekende krachten. Het geestelijke contact en de voeling, strelende handen door mijn haar en fluisterende melodieën die balsemen.

Haar zachte stem die wreedheid blust, haar omhelzing die haat verdrijft. De kunstzinnige, die met haar penseel van liefde mijn wonden retoucheert en littekens doet verdwijnen.

Dag in en dag uit volgt ze in stilte en klaagt nooit. Een eeuwige liefdeszang vanuit het hart. Bij nacht bemin ik haar op tedere wijze, geborgen aan de boezem, de geur van zoet geluk.

Bij nacht vult ze mijn hart met brandstof om de dag te overleven, bij avondval mijn eerste thuis, helende handen en woorden als symfonieën. Ik kan haar niet lossen of ik breek en val de diepte in , terug naar het rijk van haat en Lucifer de vorst van de gesel , die mij ketenen wil en mijn leven wil drinken, tot ik verdort en leeg achterblijf, met doffe ogen en kil hart, ver van het mens zijn, iets wat ik graag wil.


geplaatst door Lupus1 - 5197 keer gelezen

beoordeeld 2.06/5 (17 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be