Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zondag 24 maart 2013

STILSTAAN IS VOORUITGAAN (deel 2)

Nog niet zo heel lang geleden stond ik stil voor het rode licht. Het leek een eeuwigheid te duren, zo lang dat de hele omgeving geen geheimen meer voor me had. Het werd saai, maar omdat het licht rood bleef, werd dat saaie mijn nieuwe leefomgeving. Ook dat wordt je blijkbaar gewoon. Maar je blijft wel hopen dat het groene lampje snel gaat branden.Het idee alleen schiep direct een volgend probleem. Stel dat het groen wordt, welke richting moet ik dan uit? Rechtuit lijkt me makkelijk, maar dat doe ik al mijn hele leven, en wat heeft me dat bijgebracht? Links ligt een onverharde weg vol avontuur, versperringen en hindernissen. Misschien kan dat voor wat verstrooiing zorgen. Rechts zie ik een weg vol kasseien. Niet de meest logische keuze, maar wel veel afwisseling natuurlijk. You never know what you are gonna get!!! 

De liftster naast de weg trok mijn aandacht. Ze had een bordje vast waar niks opstond. En ik kon ook niet opmaken wat haar eindbestemming was. Ze keek wel heel lief en had een aantrekkelijke glimlach. Ik wuifde en ze kwam naar de auto toe. Met haar hoofd door het half geopende venster vroeg ze of ze een eindje kon meerijden. Voor ik het wist zat ze naast mij, en verspreidde een geur waar je enkel vrolijk kan van worden. Op dat moment sprong het licht op groen en moet ik weggereden zijn.

Ik weet niet eens meer welke weg ik heb genomen. Ze zit nog steeds naast me en ze praat honderduit waardoor ik niet eens weet waar ik me bevind, laat staan dat ik weet waar ik heen ga. En weet je, het maakt niet eens uit waar we heengaan. De reis op zich is zo heerlijk dat ik zelfs hoop dat er geen einde aan komt.


geplaatst door JohnDoe6 - 5243 keer gelezen

beoordeeld 3.69/5 (13 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be