Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zondag 3 maart 2013

Verliefdheid of houden van

Ben er nog atijd niet uit wat voor mij het verschil maakt. Als ik verliefd op iemand wordt, blijft dat meestal hangen en veranderd er niet veel naar dat houden van. Heel dunne lijn vind ik. Ik blijf gewoon verliefd als ik de juiste tegenkom en is dat dan ook een soort houden van.Ik hou ook van mijn zoon maar dat is ander soort van houden van. Ja wat maakt het eigenlijk allemal uit als je elkaar graag ziet, houdt van elkaar, of verliefd zijn. Voor mij allemaal hetzelfde, geeft je positieve energie en het gevoel naar geluk en dat he je positieve energie geeft is zeker! Zo voel ik het althans!


geplaatst door Carpe - 4963 keer gelezen

beoordeeld 1.9/5 (10 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be