Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

woensdag 27 maart 2013

Vrouwelijke logica

Ik heb net een nieuwe lamp in de keuken opgehangen die het schitterende licht in mijn duisternis zal wezen. Verfrol en borstel om de berging op te fleuren in een pittig groen tintje staan ook geduldig en in het gelid te wachten tot de paasklokken met hun caloriebommen weer vertrokken zijn. Hopelijk is er geen mens of klok in de komende dagen die mij zo een vreselijk groot ei gevuld met pralines cadeau doet, kleine eierstokjes gevuld met pistache zijn uiteraard meer dan welkom.
Moeilijke zaak om te bedenken aan wie je eventueel zo een gekregen ei stiekem kan doorgeven, op ebay kan je met deze smeltende waar niet terecht, op vijgen na Pasen doet niemand een bod.
Met de eerste zon die reeds op mijn terras verscheen en al snel opgebruikt was zijn ook de zomerkleren al eens gewoon even komen piepen uit de kast.
Er moet nog een natuurlijke selectie volgen, enkele miskochte weefsels zal ik vereeuwigen op foto om ze ergens te droppen op ebay of kapaza.
Kleren groeien met je lifestyle, soms groeien ze mee of in het slechtste geval groei je eruit, wat gelukkig niet het geval is. Noem het een moderne lenteschoonmaak die andere vrouwen of eventuele travestieten de kans biedt om ook eens mijn gewezen tweede huid te showen. Kortstondig kunnen dan de kleerstangen in de kast zich iets of wat ontspannen tot de volgende zonnige vulling de spanning weer opdrijft.
Voorlopig hou ik sober en doe enkel aan sporadische windowshopping wat ook al de nodige bevrediging geeft, enkel bij schoenwinkels komt het hormonaal evenwicht even in gevaar. Zoals het een echte vrouw past ontwaar ik steeds in mijn favoriete winkel wel een leuk elegant paar, eentje waar je dan al in gedachten blij als een kind alweer de eerste nieuwe stapjes in de wereld kan zetten. Het goed en slecht karakter wordt bij dit soort winkels zwaar op de proef gesteld. Vrouwelijke logica op gebied van schoenen is een te ingewikkelde en gevoelige materie voor een man vrees ik.
Het paasweekend zal alleszins hopelijk zonnig (achter glas) en heel rustig beginnen, voordeel van oudere kinderen is dat je de wekker niet moet zetten.
In het verleden doolde ik al vroeg rond in de tuin om al de eieren tijdig in het groen uitgestald te krijgen, de kippen dachten er zelfs nog niet aan om hun stok zo vroeg te verlaten. Daarna kon ik met een diepe zucht voor een hazenslaapje weer onder de dons verdwijnen. Op enkele verrassingen na heb ik zeer geslaagde paashaaservaringen, ik ban dan bewust het jaar uit mijn geheugen dat de hond dagenlang ziek was van de hoeveelheid gevonden chocolade.
Heden ten dage kom ik er vanaf met 1 enkel bruin eitje bij de paasbrunch die dezelfde gelukzalige glimlach op hun gezichten tovert.
Mijn allerlaatste pistache-eitje ligt tot dan alvast koud en geduldig op me te wachten.
Vrolijk Pasen aan alle matchers !

 


geplaatst door Eirini - 5194 keer gelezen

beoordeeld 4.25/5 (8 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be