Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

dinsdag 5 maart 2013

Zien en gezien worden

Ik ben een trouwe lezer van de blogs en volg ook de reacties erop. De comment van F. op zijn laatste blog raakte me: ” Allemaal bedankt voor de reacties, wilde eigenlijk gewoon mijn verhaal op de tafel gooien. Ik weet dat ik niet de enige ben, maar doet goed om te weten dat ze je begrijpen en steunen. Had helemaal niet verwacht dat ik berichtjes en reacties kreeg.” Het deed mijn vingers kriebelen om deze tekst te tokkelen…

“Zien en gezien worden” is ook de reden zijn waarom ik mijn diepste gedachten hier openbaar maak. Want dat is volgens mij universeel: een mens is niet gemaakt om alleen te blijven, een mens wil gezien worden door anderen en zich verbonden voelen met een groter geheel.

Ik kan mezelf zien in de ogen van de ander, die spiegelt me. Ik ben maar mens in contact met de ander: de ander geeft me woordeloos feedback, laat me nadenken over wie ik ben of laat me genieten door gewoon samen met mij te ZIJN… (filosofisch moment op de vroege morgen ;-) ). Ik wens jullie veel betekenisvolle mensen op jullie pad, die jullie mogen ZIEN in elke betekenis van het woord, die de moeite nemen om verder te kijken dan het uiterlijk, om een blik te werpen op de prachtige persoon die daar - soms diep vanbinnen verscholen – aanwezig is.

I See You … (mooi stukje trouwens uit de film “Avatar”) ♥


geplaatst door Chidante - 5398 keer gelezen

beoordeeld 3/5 (14 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be