Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

donderdag 25 april 2013

AFSCHEID

Hier houdt het op. Hier stopt het. Eén van deze dagen verloopt mijn abonnement en vandaar deze afscheidsbrief. Het was een verhelderende periode en ik heb leuke, interessante en aangename mensen leren kennen. Sommigen onder jullie zie ik nog wel terug en de anderen wil ik graag voor een laatste keer groeten en bedanken. Bedankt voor de leuke babbels op de chat, voor het aangename gezelschap op de groepsdates maar vooral voor de humor en de lachuitbarstingen op momenten dat ik ze het meest nodig had.Maar nu neem ik afscheid van M4M, en ik heb zo een gevoel dat het voor eens en altijd zal zijn. Dat gevoel wordt me ingegeven daar een mede M4M’ster, waar ik sinds begin dit jaar een goed contact mee heb. En dat goede contact is langzaam uitgegroeid tot iets waar we allemaal naar uitkijken. Het is dus mogelijk beste singles. Deze site kan werken. Met deze bekentenis wil ik de twijfelaars onder jullie toch wat hoop geven, de pessimisten een tikkeltje optimistischer maken. Maar ik wil vooral reclame maken voor de groepsdates. Dit waren mijn hoogdagen als lid van M4M. En jawel, op één van die dates is er een vonkje overgesprongen en korte tijd later is dat vonkje geëvolueerd naar een vlammetje dat 2 singles in vuur en vlam kon zetten.
Dus eigenlijk is dit niet het einde voor mij (wel voor JohnDoe), maar het begin van een nieuw avontuur waar ik me echt goed bij voel. Een begin zoals ik dat ieder onder jullie echt toewens. Met een koffielepel vertrouwen en een snuifje positivisme kan je er echt wel iets moois van maken.
Zit dus niet te kniezen of te treuren.
Wat heb je aan dat eindeloze zeuren?
Spring uit je bed en stap de wereld in!
Wie weet heb je het wel naar je zin.
Nieuwe avonturen met spannende verhalen
Zijn beter dan te koude, muffe wachtzalen.
Dus snuif die heerlijk frisse lucht en kijk om je heen,
En geloof me maar: ‘Er is genoeg liefde voor iedereen!!!’

Het ga jullie goed M4M’ers. Ergens zal ik jullie toch een beetje missen.
Dikke knuffel en dikke zoen,
JohnDoe.


geplaatst door JohnDoe6 - 5524 keer gelezen

beoordeeld 3.15/5 (13 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be