Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

woensdag 3 april 2013

BLOGGERS

Wie zijn ze? Wat doen ze? Waar komen ze vandaan? Maar vooral: waar schrijven ze over? De verscheidenheid aan verhalen geeft je het gevoel dat je door de zoo wandelt en de verschillende soorten bekijkt en analyseert.

Iedere kooibewoner heeft wel een paar wondere avonturen beleefd die ze graag met ons delen. Teleurstellingen, dromen en hoopvolle gedachten. De ene schrijft het al wat harder dan de andere. Sommige bloggers slapen wat, anderen brullen het uit terwijl nog andere vrolijk heen en weer slingeren hopend dat hun liaan het niet begeeft en ze nog wat te bikken vinden onderweg.We kunnen met zekerheid stellen dat ze zorgen voor leven in de brouwerij. Een lach of een traan, een dilemma of een simpele kijk op de eenvoud van het leven. En die laatste, daar heb ik het wel voor. Zij brengen afleiding in de chaos van ons bestaan. Nee, zij maken dat de chaos iets overzichtelijker wordt. Dat je door even een stap terug te zetten het pad terugvindt wat je dacht kwijt te zijn. Ze toveren een glimlach op je gezicht net op het moment dat je dat het meest nodig hebt. Ze laten je inzien dat er zoveel meer is dan het grote of kleine probleem waar je mee worstelt.Dus als je de volgende keer denkt van: ‘ hoe moet het nu verder?’. Lees dan een vrolijke blog of beter nog, schrijf er zelf ééntje. Daar wordt je niet alleen happy van, je maakt er iemand anders misschien ook een tikkeltje beter mee. En is dat nu niet net de bedoeling van een site als deze. Samen bouwen op de ruïnes van ons verleden om zo een betere toekomst te creëren voor iedereen uit onze omgeving.Veel succes en ik kijk uit naar de volgende vrolijke blogger die mij een 'jipiejajeee' gevoel geeft.


geplaatst door JohnDoe6 - 5206 keer gelezen

beoordeeld 4.09/5 (11 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be