Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zondag 28 april 2013

Groepsdate Hasselt, je was er toch ook?

De groepsdate Hasselt is achter de rug. Ondanks de wat moeizame voorbereiding, werd het toch een superleuke avond op een zeer aangename locatie (de lounge van de 5th Avenue).

We waren met een 30-tal singles. De mannen hadden het echter niet onder de markt: we waren zo 'outnumbered' dat elke man met 3 vrouwen naar huis mocht :-). 'In your wildest dreams' uiteraard :-). Dus hierbij een warme oproep aan de mannelijke bevolking van M4M om de 'gender balance' volgende keer wat helpen in evenwicht te brengen! Op geregelde tijdstippen werden de tafeltjes eens stevig opgeschud zodat iedereen de kans kreeg om met elkaar in contact te komen.

Bedankt iedereen die erbij was: voor je boeiende, sterke, grappige, soms ontroerende, maar zo diepmenselijke verhalen. Voor je warme aanwezigheid, je schaterlach, je grapjes, je schouderklopje, je knipoog, je luisterend oor, je sprekende blik...

Volgende keer wanneer je inlogt, zal M4M niet langer een site zijn met anonieme foto's en bondige profieltekstjes, maar kijk je naar bekende gezichten, boeiende mensen, warme herinneringen, vriendschappen, en wie weet... werd er een zaadje geplant dat straks tot iets heel moois kan openbloeien ;-).

Het zaadje voor de volgende groepsdate werd alvast geplant, of is het gepland? ;-)


geplaatst door Walterv - 5612 keer gelezen

beoordeeld 3.78/5 (9 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be