Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

woensdag 10 april 2013

Het gebronsde gebeente

Juicht, waarde medematchers, de zon is op komst naar onze contreien. Enige voorbereiding voor dit welkome warmere evenement is dan ook hoogstnodig en dringend aan de orde. Een wel’gebeende’ vrouw dient plots in haar gestockeerde artikelen op zoek te gaan naar het flesje bruinen zonder zon of nog snel een zonnebank in de duiken, daarna kan een leuk in de wind wapperend jurkje haar lichtjes gebronzeerde huid omhullen. Zonnig weer wil nog geen overvloed aan warmte betekenen, het intense vrouwelijke kippenvelmoment zal dus dit weekend niet uitgelokt worden door een eventueel geplande ontmoeting met een droomprins uit dit matchstelsel. Een man dient toch nog even de bermuda in de kast te laten hangen, voor een eventuele aanwezige bronzage der onderbenen kan hij toch moeilijk bekennen dat hij zijn toevlucht nam tot een potje. Tevens wil hij ook niemand een melkweggevoel geven, het verbleekt je ganse persoonlijkheid en het voelt dan zo veraf. Sandalen zijn helemaal not done !
Voor mensen die zich depri voelden in deze killere tijden zijn het helemaal hoogdagen, zij kunnen nu ontwaken uit deze negatieve levensfase tot grote vreugde van hun altijd positief gebleven omgeving. Voor hen die gewoon zeurden over het weer breken er plotseling moeilijker communicatiemomenten aan, ze zullen creatief moeten zijn en een ander nietig onderwerp aanboren. Je kon de laatste weken nergens meer aan een kassa staan of elders zonder dat een totaal onbekend medemens je om een negatieve bevestiging vroeg omtrent de aanwezige weergoden. Vroeger moest je als alleenstaande een hond hebben om spontaan aangesproken te worden, het kille weer activeerde blijkbaar de communicatiedrang en de ingebouwde wifi werd in vele mensen wakker.
Laten we niet achter ons maar zoals het ware positivo’s betaamt vooruit kijken.
Ik heb gisteren in de Knack gelezen dat het zogenaamde temporele dopplereffect maakt dat we de toekomst nabijer aanvoelen dan het verleden. We snellen dus in perceptie van tijd steeds sneller vooruit, we richten ons emotioneel meer op de toekomst dan op het verleden. Klinkt allemaal goed, bij slogans als ‘bouw vandaag aan morgen’ zoekt elke Belg al prompt naar het geschikte bouwmateriaal voor zijn toekomstig emotioneel welzijn. Een hier aanwezige matcher is dan misschien wel een geschikte bouwsteen, het potentieel van deze bouwsteen vind je uitgeschreven in een profiel. Misschien leg je er zelfs een favorietenlijstje van aan, vraag je je af of je zelf ergens op zo’n lijstje te vinden bent en zo ja bij wie,want dat laatste is zeer belangrijk. Je merkt ook op dat er een serie ‘matchers anonymous’ steevast je profieletalage induikt, en vraagt je wel eens af ‘wie zijn ze’ en ‘wat doen ze’ (of gaan ze nog ooit iets minder geheimzinnig doen ?). Het is een beetje mysterieus, ben dus ook al eens in het geniep gaan gluren her en der, al is dit zeker niet mijn gewoonte. Soms lees je wel iets heel vertederends, kan je zelfs een stukje mannelijke ziel ontwaren in hun ogen op de foto, soms mag je zelfs even in hun denken en doen gluren als ze dat neerschrijven. Bepaalde integere verwoordingen blijven wel eens in mijn gedachten hangen, zoals laatst in de blog ‘Kids’. Het zijn net al deze dingen die een stukje mens achter de mens laten zien, het zoekende, relativerende, vrolijke, het herkenbare, soms ook wel eens trieste.
Ergens zijn we samen en wat zoekend op weg naar…, al heb ik meermaals wel een dubbel gevoel op deze virtuele weg en wil ik gewoon afslaan.
Maar voorlopig hou ik het bij gewoon op weg, open staan voor…., want de emotionele toekomst is en schijnt dan toch zeer nabij.
Ik ga nu even zoeken of ik een flesje bruinen zonder zon in mijn eigen stock vind !

 


geplaatst door Eirini - 5176 keer gelezen

beoordeeld 4/5 (7 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be