Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

woensdag 17 april 2013

Lessen uit het liefdeslab

Het is de titel van een artikel dat mijn aandacht trok in het laatste DM Magazine. Ben altijd wel een goede leerling geweest, al was ik zeker nooit de meest ijverige, maar om iets bij te leren ben ik wel steeds te vinden. Vanaf vandaag kan het dus, in het nieuwe boek van Leo Bormans ‘The world book of love’, zouden meerdere fundamentele antwoorden staan omtrent liefde en relaties .
‘Liefde is een wankele constructie , maar net dat geeft ons moed’, ontdekte ik halfweg de eerste bladzijde. Inderdaad, deze wankele les heb ik al eens geleerd, maar er zijn wel meer originelere ervaringen die moed aandragen in je leven. Indien je niet goed bij de les bent of blijft qua evolutie op liefdes- en relationeel vlak, kan je zeker en vast de moed in je eigen schoenen gaan zoeken, volgens mijn bescheiden opinie. Gelukkig ben ik een vrouw met een aantal paar schoenen in de kast, er is dus reserve aanwezig indien nodig.
Volgende paragraaf trok ook mijn aandacht : “ Is het niet geweldig dat je liefde kunt leren, en dat dit boek 100 mogelijke lessen bevat die je kunnen behoeden voor ongeluk in de liefde”.
Leo Bormans lijkt me zowaar een beetje een schrijvende wetenschappelijke liefdesgoeroe te zijn, een ervaringsdeskundige die ons allen de juiste weg kan wijzen naar het Walhalla der liefde.
Een groepsaankoop van dit boek behoort tot de mogelijkheden, en een snelle matcher die zijn opgedane boekenkennis prompt in zijn profiel vermeld , heeft vanaf nu toch wel een meerwaarde.
Hij kan je, mits weliswaar een ontmoeting, als het ware ‘UP’-daten op liefdesvlak, het is dus niet zomaar een gewone date.
Misschien lees ik het boek wel eens, mocht het me in de bib staan op te wachten.
In een spontane vlaag heb ik zaterdag uit de bibliotheek o.a. het boek ‘waarom verlangen sterke vrouwen naar een sterke man’ meegenomen, het lag er zo uitnodigend open en bloot op een tafel. Of ik nu al of niet tot het eerste deel van de titel behoor doet echt niets ter zake, een sterke man is steeds aardig meegenomen, ook al komt hij dan uit de bibliotheek.
Voordeel is dat als hij niet meevalt, je de man moeiteloos kan terugbrengen naar de bewuste boekenkast en je niet gedwongen wordt tot juridische audities om hem kwijt te raken.
Het kost je ten hoogste een boete van enkele centjes als je hem te lang naast je bed laat liggen.

 


geplaatst door Eirini - 5415 keer gelezen

beoordeeld 4/5 (7 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be