Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

maandag 22 april 2013

Na uw slappe introductie…

Krijg het maar voor. Wil je al eens ernstig overkomen bij een introductie, als je een kandidate partner benadert. Krijg je een antwoord terug met de aanhef “Na uw slappe introductie gelezen te hebben…

Blijkbaar werkte de dame in kwestie als Human Resource of HR, met andere woorden, de personeelsdienst, of op de gemeente. Want de taal was erg formeel. Mijn broek viel letterlijk af. Figuurlijk toch. IJlings greep ik naar mijn middel. Slap! Alweer! Dus toch een slappe introductie! Hoe kan bij god een relatieprospect door een eenvoudige interesseboodschap weten wat er in mijn broek omgaat? En dat terwijl ik haar niet eens gezien of gevoeld heb. En zij mij ook niet! Tot daar nog aan toe.

Het vervolg.

Alleszins was de -al dan niet knappe- interesse blijkbaar goed op de hoogte van mijn broekhouding. Verder werd ik niet alleen als huis-, tuin-, en keuken slappeling gecatalogeerd, maar vond de beantwoorder van mijn slappe introductie dat ik te vettig was. Ik had een dikke kop. Had ze nu gezegd dat mijn nek te dik was, dan was ik stante pede naar Jeff Hoeyberghs gereden om het probleem op te lossen. Maar wat het fijnzinnige dametje niet had gezien in haar glazen bol is dat ik tijdens het nemen van de foto, bol stond van de cocaïne, ik om 11:45uur al twee flessen Poolse ‘Patatka Wodka’ achter de kiezen had. Ik me al twee weken niet meer geschoren had. En gewassen? God zeg, wie wast zich vandaag de dag nog? Toch zeker niet op de Noordpool.

Wees dan maar eens eerlijk bij een introductiebriefke! Want ik heb zo veel liefde en respect te delen, dat mijn leven te kort is om heel die voorraad aan lieve dingen uit te dragen.


geplaatst door Lantrick - 5451 keer gelezen

beoordeeld 2.48/5 (27 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be