Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

donderdag 4 april 2013

Verlangen

Als je een ‘buiten-beentje’ bent zal je in de gegeven weersomstandigheden ’s avonds toch je wollen sokken moeten aandoen of gelaarsd de wereld intrekken.
De zon is verdwenen al brengen enkele doorgestuurde vakantiefoto’s van de skivriendenkring ze plots wel weer warmpjes terug in huis. Ik kan er helaas dit jaar niet bij zijn, mijn latten staan er dus wat verweesd op de zolder bij. Nochtans is een weekje ski een aanrader om je slipgedrag op peil te houden, vorig jaar had ik me echter flink aan de temperatuur en kledij mispakt en na 2 keer waarlijk ontdooid te zijn in bad en sauna had ik dagelijks 2 slips onder mijn tenue aangetrokken om gezellig warm te blijven ter hoogte van de dijen. Het skigezelschap zorgde zoals steeds voor de spirituele opwarming achteraf in de bar, met een mix van ernst doorspekt met vrolijkheid zit het qua sfeer steeds wel goed met hen. Ik was sinds enkele jaren de single in hun gezelschap geworden en voor donzige nachtelijke afdalingen was er geen allerliefste prins meer aanwezig die meer adrenaline en endorfine in me losmaakte dan de steilste zwarte piste, ook geen heerlijk lichaam om je achteraf tegenaan te vlijen.Spijtig genoeg hadden er zich in het hotel bij ons gezelschap 2 prinsen aangesloten die eerder dat jaar hun prinses verloren hadden en verwoed filosofeerden hoe ze de juiste gedroomde vrouw zouden veroveren in de toekomst.

Wat verlangde een vrouw van een man en hoe kon hun imago een nieuwe deerne bekoren was hun favoriete en meest interessante tafelonderwerp en vraag.
Het aanwezige vrouwelijk gezelschap zette zich schrap en golven van verlangens en wensen kwamen prompt aan de oppervlakte. Hun echtgenoten zorgden weliswaar voor de nodige optimale aanpassingen zodat de sfeer er steeds maar beter op werd.
Ik heb me in de loop der jaren wel eens meer in dit soort gedachten en verlangens verdiept en de ideale man in mijn verbeelding getoverd en ook wel eens ontmoet. Een blonde haarkleur doorweven met enkele sporen van grijs is steeds een pluspunt en zet mijn lenzen al op scherp, een slankere lichaamsbouw met mooi gevormde borst en dijen doen me verder afdalen naar de schoenen. Het schoeisel van een man is een belangrijk onderdeel, weinig mannen hebben de finesse om de nodige aandacht aan schoenen en sokken te besteden. Als dat al niet mee zit kan je je aan de vreemdste dingen verwachten qua underwear en/of gewoonten, als vrouw kan je daar achteraf toch wel flink op afknappen. Als het plaatje tot op deze hoogte al klopt kan je gedetailleerder zonder kennis te maken verder gaan in je observatie. Ogen zijn de parels van de mannelijke ziel en een beetje koele blikken met net dat tikkeltje kwetsbaarheid in kunnen de aanleiding zijn om je blik verder op scherp te stellen. Van de ogen naar de mond vergt slechts een seconde, je probeert je al in te beelden hoe zijn zachte lippen de jouwe omsluiten op voorwaarde dat zijn tanden clean op een rijtje staan. Ik heb mijn gedachten in het tafelgesprek weinig of niet prijs gegeven want één van de zoekende mannelijke kandidaten had zacht uitgedrukt duidelijk geen goede verhouding met zijn tandarts gehad in de loop der jaren en dit zou een zeer kwetsende materie voor hem kunnen vormen.
Ik hield me dus wijselijk op de vlakte, ook een beetje in gedachten verzonken, zoals steeds als al die verlangens en het lege plekje in me voelbaar wordt. Het uiterlijke is niet onbelangrijk, maar de grootste doorslag qua ideaalbeeld is toch steeds de gevoelige inhoud van een partner. Dat beleef je en daar leef je dagdagelijks mee.
Omgaan met verlangens is soms op je eigen gevoelige grenzen lopen, je moet steeds naar de positieve kant van jezelf en wat er wel is blijven overhellen. Ook al de wereld soms in crisis of zelfs een tranendal, dan nog moet je blijven open staan om andere vormen van geluk te delen en ook tranen te kunnen lachen. Misschien is dat andere geluk morgen verdwenen en dat heb je dat jammer genoeg gemist omwille van al die grootse verlangens…


geplaatst door Eirini - 5450 keer gelezen

beoordeeld 4.13/5 (8 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be