Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

donderdag 16 mei 2013

DATEN MET EEN SEKTE

Ik ga U hier niet vertellen hoe gelukzalig, romantisch en gevoelig een date zou kunnen zijn met een lid uit een extremistische overtuiging of een sekte. Ik heb dit jaar al drie maal mogen ervaren dat sektes en extremistische strekkingen ook de weg naar de dating sites hebben gevonden. Niet alleen bij M4M, maar zeker ook bij de concurrentie zijn lieftallige dames en heren enkel en alleen op jacht naar eenvoudige zieltjes met een dikke portefeuille en niet zozeer naar levenspartners.

Pinkstergemeenschap.

Eén van mijn dates was een zeer deftig gekleed dametje. Netjes, bij de pinken en genezen, bij handoplegging door een fantastische pastor, van alle kwalen die men zich ook maar kan inbeelden. Geneeskrachtig! Tot kanker, verlamming en hartkwalen toe. Dat terwijl een gospelkoor in de achtergrond heilige verzen stond te kwelen. Volgens de date.

Een hele avond naar de knoppen door een hersenloze en erg oppervlakkige poging tot brainwashing. Er is duidelijk stront aan de knikker. Het zit in de genen, men roept Jezus, Jezus, Jezus heel de dag en neemt bijv. afstand van de eigen cultuur, traditie en wintigeloof, maar gaat verblind, undercover in een net pak met de bijbel in de hand, zwaar spiritueel en als een onnadenkende bezetene de bijbel belijden, die de spiritueel lustigen verleidt met holle woorden waar voornamelijk een negerbevolking voor zou bezwijken. Arrogantie ten top. Want als Vlaams Martelaar bevond ik me volgens haar aan de zelfkant van de maatschappij. En werd mijn hartinfarct met een nutteloos heelkundig ingrijpen, met bijpassende coma, afgedaan als een straf van God. Op een wip te genezen met de handoplegging van een pastor. Enig opzoekingwerk op Google leerde me al snel dat het bij die ene zinloze ontmoeting zou blijven want deze gemeenschap die zich als Christen verkoopt heeft wel wat meer op zijn kerfstok. Naar eigen goeddunken gecatalogeerd als het vervolgen van oprechte Christenen.

Eigenlijk vind ik het jammer dat ernstige dating sites bevuild worden door de zieltjeshonger van onverantwoorde individuen, die er slechts op uit zijn om zieltjes te winnen met als winstgevend nevenverschijnsel geldbeugels leeg te schudden. Soms is het toch echt opletten geblazen.


geplaatst door Lantrick - 5285 keer gelezen

beoordeeld 2.8/5 (15 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be