Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

donderdag 23 mei 2013

Gevoelige golven

Ik dobber al enkele dagen op gevoelige golven. Gedachten en gevoelens gaan wat op en neer of heen en weer, de betekenis en het resultaat is waarschijnlijk hetzelfde. Rationeel gezien is het een nutteloze bezigheid om op deze golven te surfen, ze werpen je steeds terug op je eigen kleine (weliswaar heel leuke maar toch wat eenzame) strandje en ik voel me dus nu af en toe even letterlijk gevoelig gestrand…
Maar zoals alle wolken wegdrijven gaan deze gevoelige golven ook weer voorbij.
Vandaag regende het alweer, abnormaal is dit niet in dit land en vanuit het raam gezien hou ik er zelfs wel van. Ik denk dan wel eens aan een gedicht van Verlaine, ‘il pleure dans mon cœur’( comme il pleut sur la ville). Ik ken heden ten dage enkel de openingszin nog die ik indertijd met veel gevoel kon declameren voor de klas, de volgende zinnen waren waarschijnlijk veel te waterachtig en zijn al lang van mijn eigen harde schijf gewist.
Tijdens de stormachtige regenvlaag die vanmorgen mijn stalen ros onderweg op de A12 teisterden galmden ‘The Doors on the storm’ de auto in. Zulke muzikale golven zijn heerlijk om te ondergaan, het is letterlijk heen en weer drijven tussen je gevoel, gehoor en de natuurlijke krachten van de song, al heb ik een dubbelzinnige relatie met water. Ik hou van de zee, liefst van een oceaanvloed op een ander continent waar de hoge waves aan je voeten eindigen en hun geraas je wegdraagt in de eindigheid. Zwembaden daarentegen dragen helaas niet echt mijn voorkeur weg, veel te veel wriemelende mensen die mijn baan steeds willen doorkruisen of over me heen het water induiken om je net wat meer nattigheid te bezorgen. Ben dan net een swimmer in the storm en verkies dan toch het Doors gevoel veilig en wel op het droge.
Vraag me bij deze ook wel eens af of mannen zoveel beter kunnen surfen op gevoelige golven ?

 


geplaatst door Eirini - 5280 keer gelezen

beoordeeld 3.2/5 (5 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be