Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zondag 26 mei 2013

Party@3512_Dilemma!!!

Tja, blijkbaar zijn is er maar weinig interesse voor dit voorstel, dus zit ik een beetje met een dilemma.

Maak ik een logische keuze (alles annuleren) of een persoonlijke keuze. Nu, uit ervaring weet ik dat ik echt geen massa volk nodig heb om er een leuke avond of feest van te maken, en uit respect voor diegene die wel wou komen doe ik verder (ik heb niet voor niets Phoenix als Nickname gekozen). Een “Komen Eten-XL” kan bij wijze van spreken ook leuk zijn.

Bij deze zou ik dan ook graag 15 juni (meest logische) als datum vastpinnen. Dus ik ga “Doodle” aanpassen, en de reactie afwachten (er mogen natuurlijk nog altijd mensen bijkomen). Moest het natuurlijk zijn dat degenen die er al op staan toch beslissen te annuleren , dan begrijp ik deze beslissing en wil ik jullie bij deze toch van harte danken voor de medewerking.

Hierbij dan nogmaals de link naar “Doodle” moesten er nog geïnteresseerden zijn.

Groetjes,

R.


geplaatst door Phoenix - 5113 keer gelezen

beoordeeld 3/5 (4 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be