Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

donderdag 9 mei 2013

Passie!

Daten... het kan iets onwezenlijks hebben, spannends, opwindends. Je maakt een afspraakje nadat je elkaar even hebt leren kennen op M4M, en vanaf dat moment leef je de rest van de week er helemaal naar toe. Het zit in je hoofd, je denkt haast aan niets anders meer :-). Je bent nieuwsgierig, wat onzeker, maar vooral toch vol verwachting en hoop.

Je wil dat alles perfect is: gauw nog langs de kapper, eens goed uitslapen, een lekker relax bad om de stress uit je lijf te stomen, je controleert drie maal of haar nummer wel correct in je gsm zit opgeslagen, ... Je geeft je lievelingshemd een extra 100%-kreukvrije strijkbeurt, je schoenen glimmen, en veel te vroeg vertrek je naar de plaats van afspraak.

En toch... keer je meer dan eens huiswaarts na een fijne avond, gezellige babbel, veel gelachen, soms wat ernstig, begrijpend, levensverhalen uitgewisseld... Maar met je hoofd op het stuurwiel, kraaloogjes, een beetje ontmoedigd... 'Gaat het zo wel lukken?' Herkenbaar?  En met alleen de felle koplampen van nachtelijke tegenliggers als getuige mijmer je dan een stukje gedicht van de beroemde Franse schrijver

...
Qui parle de bonheur a souvent les yeux tristes
N'est-ce pas un sanglot que la déconvenue
Une corde brisée aux doigts du guitariste
Et pourtant je vous dis que le bonheur existe
Ailleurs que dans le rêve, ailleurs que dans les nues
Terre terre voici ses rades inconnues
...

Nee, maak je geen zorgen. De liefde, de passie, het vuur, kwijnen niet met de jaren. Het zit soms onder een laagje twijfel, angst, soms onder een dikke laag stof vol negatieve ervaringen, je moet er even stevig naar rommelen op zolder... maar geloof me, met de juiste sleutel draai je alles zó weer in beweging :-)... Stop met zoeken, en begin met vinden, gaat het gezegde. Alleen nog dat ene sleuteltje, maar laat dát een detail zijn.  Blijf vooral jezelf, en vergeet intussen niet te leven :-)


geplaatst door Walterv - 5415 keer gelezen

beoordeeld 4.4/5 (15 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be