Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

vrijdag 24 mei 2013

pepnep

 

Iedereen laat zich wel eens inpakken. Door mooie ogen, leuke wangkuiltjes en sensuele mond, zinnig tot mooi gepraat, tors en schouders die er wezen mogen, rondingen en nog meer totaal-geen-ondingen die aandacht trekken en verbeelding op hol doen slaan.
Soms schuilt het in de gebaren, de houding bij het naar je toe komen, de blik van opzij of recht in je ogen; en in de aanrakingen, hoezeer ook in het begin gedoseerd of wie weet bestudeerd….
Dan kan er intuïtief zoiets opdagen van ‘is dit nu echt en naturel?’. Als je denkt of zelfs overtuigd bent van wel, is het misschien juist uitkijken geblazen. Moet je dat dan uittesten, of het toeval zijn loopje gunnen? Zolang niets of niemand met jou een loopje neemt is alles OK en merk je wel hoe het zit.
Je krijgt na de eerste ontmoeting een mooie foto mee waar zij/hij geflatteerd op staat, in opperbeste omstandigheden genomen. Dat aandenken zet je verder op roze wolkjes tot de volgende keer. Wat een mooie vrouw is zij, en wat is hij toch een innemende man.
Was de kaderkeuze van de eerste ontmoeting een schot in de roos, het gesprek gezellig en ontboezemend of wie weet intiem om zo te zeggen?
Of was er meteen een etentje aan gekoppeld? Goed plan, want tafelmanieren zijn ook niet onbelangrijk bij iemand waarmee je wel vaker aan tafel hoopt te zitten. Heeft je date niet in een onbewaakt moment zijn/haar mes afgelikt, des te groter de kans dat het de volgende keer ook niet gebeurt. En als dat toch gebeurt, nou, dan weet je of je dat wel kan hebben of niet, van die persoon dan en in dat stadium. En bedenk ook of dat zo zou blijven in latere stadia.
Had hij/zij de plotse aandrang om je midden op het pad of zelfs op straat vast te pakken en “uit de grond van het hart te wensen dat niets nog tussen ons komt”, pas dan maar op voor wat komen gaat.
Het Is dan misschien raadzaam om wat gauwer dan gedacht naar het lichamelijke testmoment door te stoten en te zien of je de betovering blijft voelen (als vrouw hé) en of ze overeind blijft (als man, haha).

Peptalk en nephouding zijn sowieso niet lang volhoudbaar en kan je maar beter gauw ontmaskeren als de ander ze hanteert. Er is al genoeg ellende tussen mannen en vrouwen. En daar was je toch juist aan ontkomen en je had gezworen die nooit meer te willen. Of je had al een lange gelukkig tijd totaal geen ellende, maar de geliefde persoon is er helaas ook niet meer.

Een oppeppertje is mooi meegenomen om in de goede stemming te komen, of kan je gebruiken als het al een paar dagen wat tegen zat.
Maar pepnep hebben positivos/positivas niet nodig. Die vinden het al erg genoeg als de pil alleen maar verguld blijkt en geen smaak heeft of bitter is.
Pepnep is geen optie.


geplaatst door Blogics - 5183 keer gelezen

beoordeeld 3.53/5 (15 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be