Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zaterdag 11 mei 2013

Singleparty@3512

Naar aanleiding van enkele persoonlijke berichten is een verduidelijking betreft de Singleparty hier misschien op zijn plaats. Daarom heb ik dan ook gevraagd mijn Blogspace terug te activeren om aan de behoefte aan schrijfruimte te voldoen.

Om te beginnen is het woord “Party” hier misschien ongelukkig gekozen daar het zeker niet de bedoeling is een wilde fuif te houden. Party betekend immers ook een bijeenkomst van mensen die hetzelfde doel nastreven of dezelfde interesses hebben. Maar zonder afbreuk te willen doen aan de vorige en toekomstige evenementen (waarvoor nogmaals mijn felicitaties aan de organisatie) en zonder in de details te willen treden van de ontvangen berichten is het natuurlijk niet makkelijk om voor iedereen goed te doen. Maar juist daarom leek het al een uitdaging om hierop in te spelen. Wat is een leven zonder uitdagingen, hé. Maar toch een beetje uitleg over de visie kan geen kwaad, hier dan de P’s.

Privé: Er zijn nu eenmaal extraverte en introverte mensen en een grijze zone daartussen, daarom de kleinschaligheid en zodoende aan iedereen de kans te bieden zichzelf te zijn en niemand het gevoel te geven een buitenstaander te zijn, 30 à 35 personen lijkt wel voldoende. Er zijn hier geen buitenstaanders aanwezig. Qua leeftijd verwacht ik gezien de vorige opkomst ergens dat de +40ers zich hoofdzakelijk geroepen voelen (dit is een vaststelling, geen wet). En het uur is maar een richtlijn wanneer de poort open is, het is totaal geen probleem enkele uren later aan te komen en bij te schuiven. Consumptieprijzen beperken zich tot de aankoopprijs, het moet voor iedereen haalbaar zijn.

Polyvalentie: Voor ieder wat wils. Er is dansgelegenheid (geen verplichting), terras (afhankelijk van het weer), bar en zelfs een wedstrijd boogschieten is hier mogelijk J.

Parking: Geen probleem: Waterspatten of modder op de trofeeën die na een jachtnamiddag in de schoenwinkels werden verworven zijn uitgesloten of de schrik voor een platte coiffure na een urenlange sessie bij de kapster is echt niet nodig.

Provinciaal: Tja, Limburg, hé. Gezien de bereikbaarheid en de haalbaarheid, zal de interesse waarschijnlijk beperkt blijven tot Limburg en omringende provincies. Het heeft zijn voor- en nadelen.

Periodiek: Indien dit concept op bijval en goede commentaren kan rekenen is het natuurlijk voor herhaling vatbaar en zodoende mensen die gebonden zijn aan afspraken ook de kans te geven eens aanwezig te zijn.

Zo, dit was in grote lijnen het concept en nu maar afwachten op de reactie.

Ach ja, nog een oproep van de vrouwelijke medemensen hier:

AWEL MANNEN, HOE ZIT HET? WIJ BIJTEN NIET, HOOR!!!

En om af te sluiten een antwoord op die ene vraag dat ik nog aan iemand schuldig ben.

“Waarom tijd steken in mensen die je van haar noch pluim kent?”.

Kijk, noem mij gerust een idioot, maakt mij echt niet uit. Maar altruïsme moet zelfs in deze verzuurde maatschappij nog kunnen.

Nota: de datumpeiling wordt op 25 mei afgesloten zodat een concrete datum iedereen de kans biedt de nodige regelingen te treffen of in het ergste geval te bepalen of de opkomst de moeite loont dit te organiseren.

“Het begin is het belangrijkste deel van het werk.” (Plato)

Alvast bedankt en hopelijk een positieve reactie, zeker voor diegene met een beetje drempelvrees.


geplaatst door Phoenix - 5333 keer gelezen

beoordeeld 2.5/5 (8 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be