Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

donderdag 30 mei 2013

Wat ik weet

 

 

Om goed te kunnen schrijven moet je schrijven wat je weet . Je schrijft om dingen te vertellen die gebeurt zijn of dingen die je verzint . Ik schrijf over dingen die gebeurt zijn . Om het van me af te schrijven , om het een plaats te geven .

Met mijn 57 jaar weet ik al veel en heb ik dus veel te schrijven . Elke dag , elke maand , elk jaar … weet ik meer . Maar ik schrijf nog niet zo lang . Wat ik al wist is al zo vaak geschreven en gelezen . Niet dat het niet goed was , integendeel , misschien juist daarom .

Sinds 2 jaar heb ik veel te schrijven , veel te vertellen , en sinds kort wil ik het zelfs uitschreeuwen !

Uitschreeuwen omdat ik anderen wil beschermen . Ik wil opkomen voor alle vrouwen die door een 'vreemde man' worden bedrogen . Uit eigen ervaring weet ik dat de meeste mannen het evengoed menen als wij vrouwen maar er zijn er dus ook die dat niet doen . Zoals er ook wel zo'n vrouwen zullen zijn . Zo een 'vreemde man' bracht mij tot schrijven . Die man die mij gebruikt en misbruikt heeft , omdat hij dat kon , omdat ik het toeliet . Natuurlijk heb ik het me laten overkomen en kan ik dat niemand kwalijk nemen . Op zulke dingen staat geen leeftijd . Eens je de schuld van je eigen fouten of tekortkomingen op iemand anders begint te steken ben je verkeerd bezig . Daarom hoef je je niet schuldig te voelen . Maar als ik ook maar één iemand via deze weg kan behoeden om dezelfde fout te maken heb ik mijn doel bereikt .

 

Dit is wat ik weet .

 

Een ' vreemde man ' herken je aan zijn voortdurende vraag om aandacht . Zijn zelfbeklag . In mijn geval door het verzinnen van allerhande 'zogezegde' gebeurtenissen uit zijn leven die hij dan probeert te vertellen in prachtige verhalen , die hij overal op het net zet en op alle sites actief is . En daar wringt het schoentje . Zijn ze waar of niet ?? Geen mens die het weet want hij liegt om te overleven . Het gaat hem enkel om het medelijden . Want dat heb je dan met zulke mensen , medelijden . Maar na een eerste ontmoeting en alle verzonnen verhalen , die zooo geloofwaardig kunnen zijn , gaat dat medelijden over in 'houden van' . Want je wil meer van die man weten en hem troosten . Hem geven wat hij zogezegd nooit gehad heeft . En dat heb jij teveel , omdat je gewoon bent te geven want je bent een goed mens , dan doe je dat . Hij verteld je welke prachtige wezens vrouwen wel zijn en dat je niet anders kan als man om daar het grootste respect voor te hebben , hij heeft zoveel gemist (??) . Maar dan geef je hem teveel , teveel van jezelf . Je merkt zelfs niet dat hij nooit vraagt hoe het met jou gaat . Maar daar is het hem niet om te doen . Op hetzelfde moment heeft hij nog zulke slachtoffers want je bent niet alleen hoor , dit is al jaaaren aan de gang , maar dat kom je pas later te weten . Dan verdwijnt hij , enkele dagen , enkele weken , enkele maanden . Hij laat je achter in ongekende bezorgdheid , ongekende angst over zijn gezondheid . Want die is slecht , dat doet hij je constant geloven , want er zijn hem erge dingen (???) overkomen .  Af en toe een mailtje , een smsje , om te laten weten hoe erg het wel allemaal is en dat hij alleen(???) wil zijn . Hij kan geen mensen rond hem verdragen en leeft tussen 4 muren (???) De eindeloze ziekenhuisopnames en uitslagen die niks goeds voorspellen . Dan krijg je de hartenpijn , het benauwend gevoel soms geen lucht te hebben . Het samentrekken van je slokdarm . Wie ooit heeft 'gehouden van' kent dat gevoel . Maar dan is hij er ineens terug en ontvang je hem met open armen , keer op keer , want dat is wat je doet als je van iemand houdt , hij heeft al zoooveel meegemaakt . En hij weet dat maar al te goed . Dan begint alles opnieuw , het ge-misbruik ! Maar dat besef je niet . Pas later , véél later , voel je dat veel dingen niet kloppen . Dan ga je op zoek naar de waarheid maar vindt je leugens , vééééél leugens , énkel leugens . Door het grote aantal zelfs niet op te sommen .

Ikzelf ben intussen 2 jaar ouder en kan die jaren niet meer inhalen , die heeft hij me afgenomen . Maar ik heb geen spijt , ik was oprecht en mijn hart zat op de juiste plaats . Alleen bij de verkeerde 'vreemde man' .

Zeg nooit dat het jou niet zal overkomen . Zulke types zij leep , héél leep . En het zijn jammer genoeg enkel de beste onder ons vrouwen die ze eruit pikken . Let dus extra op .

 


geplaatst door Chris_je - 5536 keer gelezen

beoordeeld 3.67/5 (6 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be