Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

woensdag 1 mei 2013

Zijn mooie liefdevolle virtuele ogen

Ontwaakt, verworpenen der aarde, de ‘Internationale’ zal wel ergens waar dan ook in dit land weerklinken op deze dag van de arbeid. Een serie kraaien is zich hier buiten al enkele uren aan het opwarmen om als achtergrondkoor bij deze song te fungeren. Ik ben al geen grote vogelkenner, maar een kraai kan ik wel duiden, zeg nu zelf antropologie is als mogelijke hobby toch veel boeiender dan ornithologie. Pluspunt qua observatie is ook, dat de gemiddelde mens zich meestal op ooghoogte bevindt, en je hem moeiteloos kan bestuderen op een terrasje terwijl een overheerlijk geestrijk drankje je grijze massa en andere onderdelen vochtig houdt. De natuurlijke opwarming der aarde maakt meerdere dingen los bij menig mens, en dan gaat het niet alleen over kledingstukken die in het beste geval wat losser of frivoler rond het lichaam zitten. Naast het uiterlijk, kan je ook inspiratie opdoen door alle ernstige of speelse verbale uitingen van je naaste. Gedragsmatig wil bijna ieder mens vanaf nu ergens zijn ei kwijt, het kriebelt dus om de juiste partner en ook het territorium te vinden, of indien nodig plannen te smeden om zichzelf, bestaande partner of hun nest bij te schaven. Een doorsnee vrouw broedt al haar plannen zorgvuldig in overleg met een vriendin (of meerdere) uit, vrouwen kunnen elkaar als het ware bevruchten met heerlijke ideeën en wensen. Deze voorbereidende creatieve denkoefeningen zijn soms al veel leuker en geslaagder dan de uiteindelijke doelstellingen, een heerlijke hormonale vlindertuin om mee in rond te dwarrelen, endorfineopstoten verzekerd.
Lang leve de endorfines, een gelukkig mens is er twee waard, vind ik zelf.
Een stralende glimlach van iemand ontdekken, de toevallig ontwapende ‘zonder woorden’ blik in iemands ogen ontwaren, al die dingen maken dat je meer naar de blauwe lucht kijkt in de plaats van de eventuele grijzere wolken. Schapenwolkjes uitgezonderd, die moet je echt gezien hebben en ook blijven volgen. Je mag al eens meedrijven in de golfstroom van je dromen en verlangens, hoe het zit met je landingscapaciteiten ervaar je misschien nadien wel. Maar geef toe, opstijgen en de vaste grond onder je loslaten is toch hemels en er is EHBO als je neerstort.
Mits de juiste trigger verleg je zelf spontaan alle rationele grenzen en duik je soms ongewild je eigen gevoelige warme golfstroom in. Zelfs in deze virtuele vlindertuin kunnen er plots een paar wondermooie ogen voor je opduiken zonder ze te zoeken, een intense en integere blik die je moeiteloos vasthoudt en naar zijn profiel leidt.
Ogen mogen dan wel parels van de ziel zijn, onder de verpakking moet je dezelfde aura, match en gevoel ontwaren anders raakt mijn hormonaal evenwicht niet uit balans. Voor mij waren zijn ogen en virtueel aura parels, een parelsnoer dat uitnodigde om het mischien even om te doen en aan te voelen.
Op zich toch al een heerlijk gevoel niet waar, zoals ik al eens eerder in een blog schreef is geluk een ‘state of mind’ , wat er ook komt of niet.

 

 


geplaatst door Eirini - 5208 keer gelezen

beoordeeld 4.09/5 (11 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be