Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zondag 21 juli 2013

Een heerlijk zonnetje ergens in Vlaanderen!

Wat is het hier stil.

Waar is iedereen ?

Met vakantie?

Aan de Belgische kust of aan de andere kant van de wereld?

En ik ? Ik geniet hier in Vlaanderen van een heerlijk zonnetje, niet te heet, niet te koud, perfecte temperatuur een zacht briesje... Dit noemen we terrasjesweer…of weer om allerlei plezante dingen te doen : met vriendinnen iets gaan drinken ( maw. koffiekletsen ), met vrienden barbecueën, met vrienden optredens bijwonen of naar de parkconcerten gaan… al is het dan meer om de sfeer op te snuiven dan te luisteren naar de muziek tot spijt van de bands.

’S Morgens vroeg als de zon ontwaakt, ga ik soms lopen langs Vlaamse weggetjes, zalig is dat, alles is hier rustig en stil, de vogels zingen hun mooiste lied, dag paard, dag koe, dag bloem, dag graan dat nog ruikt naar de dauw, daar kan een mens alleen goedgezind van worden en vol goesting aan een nieuwe dag beginnen.

Ik heb nog vooruitzichten tijdens mijn vakantie, ik zou kunnen schrijven “mooie” vooruitzichten zeker nu de zon schijnt, maar dat doe ik niet, vooruitzichten moet je afwachten en het is beter geen te hoge verwachtingen te stellen dan kan het nooit tegenvallen. Achteraf heb je dan meer kans om ze goed tot zeer goed te vinden. Met die instelling ga ik soms op date met mannen waarmee ik toch al een “basisje” gelegd heb , geen te hoge verwachtingen, gewoon realistisch blijven en nadien “het” evalueren met hart en verstand.

Volgens Frank en Sabine gaat de zon nog een tijdje in het land blijven, joepie want ook de Gentse feesten naderen. Ik heb gekozen voor een theatershow “a l'improviste “ wat gaat dat worden…, zelfs Madonna speelt mee, hmmm…. Het voorspelt in ieder geval een absurde avond te worden.

En zo heb ik nog enkele vooruitzichten.

Alles is zoveel mooier als de zon schijnt, zelfs een emmertje onkruid trekken in mijn tuin.

Zo ook volgens André van Duin:

Als ie boven aan de hemel staat is ‘t net of alles beter gaat
Alles ziet er anders uit als de zon schijnt
Iedereen komt uit z’n winterslaap door die mooie rooie koperen knaap
Alles ziet er anders uit als de zon schijnt
Niemand is zich meer van kwaad bewust, alle narigheid wordt uitgeblust
O wat is het leven fijn als de zon schijnt
En de allergrootste pessimist wordt een veelgevraagde humorist
O wat is het leven fijn als de zon schijnt


geplaatst door MYSELF62 - 5130 keer gelezen

beoordeeld 2.7/5 (30 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be