Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

donderdag 25 juli 2013

The sky is the limit

Niets mooier dan thuis te komen na een heel lang avond en nachtje vliegen. Wat langzamer dan anders en vertwijfeld met een koffie rond te lopen en nog te kunnen dwalen in de talloze herinneringen die nog in je hoofd rondspoken. Alle dagdagelijkse beslommeringen staan al geduldig aan te schuiven, de was draait al rondjes in het schuim, enkel ik blijf in de ochtendzon nog even stilzitten zolang het nog kan, al neemt de zon en de wind mijn gedachten wel op sleeptouw. Een beetje reisnostalgie die nog ronddwaalt in de grijze zone tussen thuis en Vietnam. Een moment om stil te staan bij zoiets dat nog even met je meedrijft en die de relativiteit van alles vastlegt. Best een heerlijk gevoel dat telkens opnieuw een grote glimlach ontlokt als ik aan alle mooie, zeer warme, bizarre en ronduit hilarische momenten van de laatste 25 dagen terugdenk.


geplaatst door Eirini - 5159 keer gelezen

beoordeeld 2.63/5 (8 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be