Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

donderdag 25 juli 2013

Wandeltocht Meerdaalwoud: we mikken naar 10 of 31 augustus

Beste singles

(of elpees voor hen die hier al wat langer zijn ;-),

Jullie hebben via de doodle de agenda voor de wandeling in het Meerdaalwoud een duw gegeven richting 10 of 31 augustus.  De eerste datum, nu volgende zaterdag (27 juli), lag moeilijk voor de meeste geïnteresseerden zodat we (moonsun en ik) dan maar beslist hebben om de andere 2 datums te behouden in augustus.

De wandeling zal derhave NIET doorgaan nu volgende zaterdag 27/7.  Het verdere opzet blijft: zodra Frank De Boosere droog weer voorspelt trekken we erop uit, dus op één van beide datums (10/8 of 31/8) zou het zeker moeten lukken.

Je kan nog steeds (geheel vrijblijvend) je interesse betonen voor de wandeling door je (nick)naam op te geven op de doodle:

http://www.doodle.com/ad84bxdru2w8hasc

Ik herhaal nog even het opzet: een aangename wandeling - in tof gezelschap - van een 13 km met singles van deze site, door het sprookjesachtige Meerdaalwoud, startpunt te Bierbeek, Cultureel Centrum De Borre, Speelpleinstraat 10, om 13u.  Iedereen is welkom.  Zo leer je elkaar eens kennen 'in real life' ;-).  Het is een vrijblijvend initiatief van leden, niet georganiseerd door de site, en deelname is op eigen risico.  Uiteraard doen we ons best om alles zo vlotjes mogelijk te laten verlopen (of 'verwandelen' in deze context ;-).

Groeten

Moonsun & Walterv

 

 


geplaatst door Walterv - 5047 keer gelezen

beoordeeld 1/5 (1 Stem)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be