Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zaterdag 24 augustus 2013

Daar lag ik dan te drijven op de Middellandse zee…

 

Dan toch onverwachts op reis, …of zal ik het een experimenteel reisje noemen ?

Reisgidsen op zak en weg waren wij.

Oorspronkelijk hadden mijn vriendin en ik een rondreis naar het Verre Oosten gepland. Maar door onvoorziene omstandigheden kon zij onmogelijk 14 dagen gemist worden op haar werk. Uiteindelijk hebben we op het laatste nippertje iets dichterbij huis gekozen, Cyprus het eiland van Aphrodite.

‘S morgens na aankomst kochten we een fluokleurige luchtmatras bij een lokale handelaar om zo in gedachten toch eens te genieten van een “cruise”. Tja, aan fantasie ontbreekt het ons niet.

En daar lag ik dan te drijven op de Middellandse Zee, ons verlanglijstje in gedachten aan het overlopen, het leek wel een soort Bucket-list: alles wat we nog wilden doen voor het einde van ons leven, in dit geval voor het einde van ons reisje.

Wat er onder andere opstond was een bezoek aan Aphrodite’s bad, Aphrodite de godin van de liefde. Een idyllisch plekje, een rotsvijvertje gelegen in de schaduw van een vijgenboom, daar viel de godin als een blok voor Adonis (en hij voor haar). Hier baden zou iemand verjongen en wie van het water drinkt zal beminnen en bemind worden... allee, volgens mijn gidsje toch. Mooie mythe, het leek mij zeker het proberen waard en wie niet waagt niet wint. We hadden er uiteindelijk niets bij te verliezen en konden er alleen maar bij winnen (met een beetje geluk dan toch, hmmmm).

Een boottochtje konden we niet weigeren, het zou tenslotte voor wat afkoeling zorgen. Varen langs blauwe lagunen en tenslotte stoppen voor een duik in het kristalheldere water. Voor alle zekerheid nam ik een zwemvest mee dat ik als kussen gebruikte. Drijvend dacht ik aan de Titanic, Jack en Rose... Aphrodite en Adonis… de liefde… en gelukkig was het water heerlijk warm want ik kantelde zowaar om net toen ik in slaap viel.

Rondom mij zag ik koppeltjes, drijvend op de golven, samen genietend van de zee, de geur, het zuivere water...

Maar ik genoot er alleen van, dromend hoe het met twee zou kunnen zijn...


geplaatst door MYSELF62 - 5401 keer gelezen

beoordeeld 3.27/5 (33 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be