Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

vrijdag 30 augustus 2013

eerste date (deel 1)

Gedag bloggers te lande,

hier ben ik weer. Deze keer met iets beter nieuws. Jaja, de titel zegt het al, ik heb een date te pakken. Mijn eerste sinds ik ben beginnen bloggen.

De spanning begint langzaamaan te stijgen, tegen zondag (dag van de date) zal deze zijn hoogtepunt wel bereikt hebben, zo gaat het vaak met mij :) Afspraak is voorzien in een niet nader-genoemde stad in het Oost-Vlaamse omstreeks 15u. Eerst iets drinken... om de tongen te laten rollen, want mijn date is blijkbaar niet zo spraakzaam als ik (wat best moeilijk is, want voor mij geldt het gezegde 'zwijgen is zilver, spreken is goud' :p). Stap 2 is gezellig tafelen (en laat de weergoden ons goed gezind zijn zodat we tenminste van de buitenlucht kunnen genieten) wat niet zo evident is. Tafelmanieren zijn mij niet vreemd, maar je kan dat toch niet altijd voorspellen bij de ander :) Voor hetzelfde geld zit er recht tegenover mij iemand die het niet echt nauw neemt met etiquette en de daarbijhorende regels :) Voordeel aan gezellig tafelen is dat, als er een stilte valt, dit helemaal niet erg is omdat je toch je mond vol (tanden) hebt zitten :)

Heb ik verwachtingen? Natuurlijk heb ik die. De 'klik' is alvast over aanwezig over cyberspace, maar iemand irl ontmoeten is nog altijd net ietsje anders, helaas, anders zat ik hier nu niet :)

Ben ik zenuwachtig? Voorlopig nog niet, want er kan tegen zondag nog zoveel gebeuren: een van ons wordt ziek, onverwachtse familiale verplichtingen, de een krijgt 'cold feet', en nog zo van die zaken. Zou niet het einde van de wereld zijn, maar leuk is het uiteraard ook niet.

Nuja, nog een dikke 48u wachten en het verdict zal vallen. Maar wat er ook van zij, het wordt een atypische zondagnamiddag :)

 

Ik hou jullie op de hoogte

 

Gegroet


geplaatst door Noedel - 5448 keer gelezen

beoordeeld 2.65/5 (20 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be