Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

dinsdag 13 augustus 2013

Meerdaalwoud

Als ‘plaatselijke verslaggeefster’, wil ik graag mijn ervaring delen over mijn “eerste keer groepsdaten”. Laat dit verslag ook een oproep zijn aan de afwezigen om bij een volgende activiteit uit jullie comfortzone te komen. Een oproep speciaal voor,maar niet enkel, gericht aan de mannelijke M4M-ers!
Met een klein hartje en met lood in de wandelschoenen ben ik naar Bierbeek vertrokken. Ondanks de enthousiaste verhalen op M4M kon ik me weinig voorstellen bij een georganiseerde groepsdate.
Groepsdate: het woord alleen al doet bij mij de fantasie op hol slaan!


Ik vertrok dan ook niet met het idee om de match van mijn leven te ontmoeten! Neen, ik ben thuis vertrokken om een mooie uitgestippelde wandelroute uit te wandelen in het gezelschap van andere single dames en heren…. Ik had niets te verliezen. Ik kon er enkel een aantal leuke ontmoetingen aan overhouden.
Bij aankomst werd ik en al de anderen uiteraard hartelijk begroet en ontvangen met een glaasje champagne of fruitsap. Waarvoor hartelijk dank aan Walter!
Met een twintigtal singles, overwegend vrouwelijk gezelschap zijn we aan onze 13 kilometer tocht begonnen. Waar zitten die mannelijke M4M-ers toch? De tongen kwamen al vrij snel los. De dieren in het bos hebben ons waarschijnlijk van ver horen aankomen en zijn wat blij dat de rust ondertussen is weergekeerd! Er viel duidelijk veel te vertellen en er werd ook wat afgelachen onder de aanwezige singles. Profielen werden plots mensen van vlees en bloed.
Buiten wat blaren en stramme spieren bij sommige leden is de wandeltocht droog en in een zeer gemoedelijke en ongedwongen sfeer verlopen.
In het eetstaminee “In de Molen” werd er bij de nodige sapjes en drankjes verder “gefilosofeerd” over het single bestaan.
Een 10 tal leden,waaronder slechts 2 heren, hadden nog zin om Leuven onveilig te gaan maken. Sommige dames en heren zijn ook op alles voorbereid en switchten voor deze gelegenheid hun wandelkledij om in een echte uitgaanstenue!
Na nog een klein hapje gegeten te hebben in Leuven zijn we met zijn allen naar de Oude Markt getrokken om Les Truttes aan het werk te zien. Ik durf te stellen dat wij qua entertainment niet moesten onderdoen voor de artiesten op het podium. Meer nog, sommigen onder ons, brachten meer ambiance dan ‘Les Truttes”al waren deze ook best verteerbaar!
Om de dag goed te eindigen nog van een laatste afzakkertje genoten in de Blauwe Schuit. Hier kwamen de tongen pas goed los! Mannen en vrouwen: jullie zijn bij deze gewaarschuwd! Er werden hier heel wat “wijze lessen” uitgewisseld. Het boek “Daten voor dummies” is achterhaald. Bij deze stel ik voor dat we al die onwaarschijnlijke en meest onvoorstelbare verhalen bundelen. Bestseller verzekerd en gegarandeerd een groter succes dan “50 tinten grijs”!
Het is nu ongeduldig wachten op de volgende groepsdate. Zal het Brussel, Averbode of,…worden?In elk geval: Be there!!!
Ik ben alvast een “believer” geworden.

Mijn hartelijke dank aan Walter en Moonsun voor de organisatie.
Dank aan alle M4M-ers voor jullie leuk en aangenaam gezelschap. Ik heb genoten!


geplaatst door One4me - 5371 keer gelezen

beoordeeld 4.15/5 (13 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be