Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

dinsdag 27 augustus 2013

Nieuwkomer

Beste bloggers,

Vermoedelijk zijn er onder jullie enkelen die het volgende zeer herkenbaar zullen vinden, zowel vrouwen als mannen. Het is gewoon iets waarover ik mij toch wel vragen stel op dit soort sites.

Je kent het wel, je bekijkt de beschikbare profielen en stuurt een (al dan niet) interessebericht naar die profielen die interessant genoeg lijken (al dan niet met foto). Zeker als je maar net bent ingeschreven. De hoop is groot, de verwachtingen zelfs nog hoger :) Je logt uit en kan niet wachten om opnieuw in te loggen, enkele uren later, in de hoop dat je toch van enkelen reactie krijgt. En ja hoor, daar is ie dan, je eerste reactie. Los van diegenen die melden dat ze geen interesse hebben, ben je toch wel lichtjes euforisch dat er toch mensen zijn die eerlijk en respectvol genoeg zijn om net als jij in hun pen (of in dit geval achter hun pc) te kruipen en tijd te nemen om te antwoorden op je vragen.
Wat doe je dan? Antwoorden uiteraard. En opnieuw in blijde afwachting naar andermans reactie...
Dit gaat zo een tijdje voort tot opeens... het einde van de communicatie! Je bezoekt het profiel van die andere en ziet dat ze de dag zelf nog online geweest zijn en dat ze je mail gelezen hebben. Ok, misschien hebben ze nog geen tijd gehad om te antwoorden, nog niet panikeren. Dus je neemt nog even een afwachtende houding aan. Een week later en nog steeds geen bericht. Dan ga je toch vragen beginnen stellen over de reden van het stilzwijgen. Je zoekt en je zoekt in je berichten om te onderzoeken of je niks verkeerds hebt gezegd. Natuurlijk vind je het niet, want dat is niet het geval. Dat weet ik ondertussen wel. Wat ik echter niet weet, en hopelijk blijft dit geen mysterie, is waarom men dan wel stopt met reageren. Mocht mijn profiel niet interessant genoeg zijn, de vrouw in kwestie had zeker niet gereageerd, zo zijn ze meestal :)

Ook iets dat vaak als een paal boven water staat: je spreekt over 'es af te spreken' of het uitwisselen van nummers, en het mailverkeer stopt ook. Is dat niet de bedoeling van datingsites? Om elkaar in het echte leven te ontmoeten? Als je dit niet verwacht, schrijf je dan in op een chatsite. Of blijf hangen op facebook. Het woord zegt het zelf: DATINGsite. Als je niet wil daten, blijf hier dan weg!

Bovenstaande wou ik even kwijt :)


geplaatst door Noedel - 5304 keer gelezen

beoordeeld 3.25/5 (16 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be