Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zondag 4 augustus 2013

Speedancing !

Chat dating – onlinedating - internetdating – speeddating - …speedancing

Onlangs kreeg ik een uitnodiging om “speedancing” te gaan doen. Maar wat moest ik me daarbij voorstellen ? Googelen dus : speedancing is een koppeldans voor en met iedereen dus toch een beetje speeddating.

Ik vroeg me af wat de gemiddelde leeftijd zou zijn? Zouden ze bij het (dans-) koppelen rekening houden met de leeftijd? Zou het een nieuwe rage zijn ? Zou je eens kunnen wisselen van danspartner?

Na veel twijfelen stemde ik in en reed zelf, want zo kon ik tenslotte huiswaarts keren als ik er geen zin meer in had.

We spraken af met 4 singles en 2 koppels. Tja, die koppels waren gewoon nieuwsgierig en dansen zelf ook heel graag.

Bij het binnenkomen kregen we een welkomstdrankje en …. een nummertje… een papieren nummertje. Het deed me direct aan een tombola denken, stel je voor dat je zo “the one and only” zou vinden...!

Eerst werden de basispassen aangeleerd van bachata en salsa. Iedereen deed vrolijk mee en dan brak “le moment suprême “aan”, de mannen mochten een nummertje uit een chapeau buse vissen en daarmee op zoektocht gaan naar het bijpassende nummer of dame dus.

Zo werden we gedatet, en dansten we allen met een wildvreemde, een cubaanse slow…één zenuwachtig gedoe, zorgen dat je in het ritme blijft volledige concentratie en in gedachten blijven tellen en zeker niet in elkaars aura komen. Of er mooi en met plezier gedanst werd, daarover ga ik mij niet uitspreken.

Iedereen keerde na de beleefdheidsdans terug naar zijn eigen vrienden. Van een spontaan succes gesproken ! veel dancing maar weinig dating !

Ik ben echter alweer een ervaring rijker, maar wat mij betreft niet meer voor herhaling vatbaar...

I


geplaatst door MYSELF62 - 5556 keer gelezen

beoordeeld 2.81/5 (26 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be