Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zondag 11 augustus 2013

Wandeltocht

De wandeltocht van vorige zaterdag verdient wel een blogje. Voor diegene die het niet kennen, hier dan een beetje uitleg.


Het gaat als volgt. Iemand neemt initiatief en organiseert een activiteit. Zoekt een locatie en activiteit, kiest een datum en zoekt via verschillende kanalen deelnemers.
De wandeltocht van vorige zaterdag trok (organisatie incluis) 16 personen, waarvan de verhouding 5/11. Welk geslacht in meerderheid was moet je zelf maar raden. Daten kan, maar is absoluut niet de hoofdbedoeling. De meeste zijn single, hebben een vrije zaterdag, niks te doen,… Waarom niet eens met gelijkgezinde zielen een stapje in de wereld zetten. In dit geval een stapje in het bos. We hebben geluk gehad met het weer. Ook de ziekenwagen hebben we niet moeten bellen. Op enkele bleintjes en stijve benen is alles perfect afgelopen. De organisatie is niet vanuit m4m maar volledig op vrijwillige basis. En dat maakt het net zo bijzonder.
Bij deze een ‘dank u wel’ voor de organisatoren, maar ook natuurlijk voor alle deelnemers. Want of het een toffe uitstap kan worden of niet, hangt helemaal van jezelf af.
Op naar de volgende…


geplaatst door Stefan7 - 5226 keer gelezen

beoordeeld 3/5 (7 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be