Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

vrijdag 2 augustus 2013

Zwoele avonden en warme nachten

Mijn biologische klok is in vertraging en heeft zich nog steeds niet helemaal aan de westerse tijdsregeling aangepast. Ik hou dus de eerste wakkere haan al vanop afstand gezelschap en drink de eerste koffie terwijl mijn voeten zachtjes het koele dauw op het gras beroeren. Deze laatste vakantiedagen hebben menige uren op de dagteller, al behoort dit zeker niet tot mijn goede voornemens. Terwijl ’s morgens de cafeïne langzaam mijn brein binnen sijpelt kan ik me zowaar langzaam bezinnen over wat mijn voornemens voor deze dag eigenlijk allemaal wel kunnen zijn. Pure luxeproblemen dus, heel weinig moet en er kan tegelijkertijd heel veel, een mogelijke mentale valkuil voor een filosofische kijk op mijn bestaan en de opvulling ervan. Mijn dag begint met een terrasje doen ’s morgens en eindigt met een terrasje doen ’s avonds, het gezelschap en de drankjes en eventuele locatie wisselen gelukkig wel eens. Ondanks de vroegte is het al druk in de straat, mijn Franstalige buren zijn hun hele hebben en houden met man en macht in een grote verhuiswagen aan het proppen onder luid geblaf van hun piepkleine keffer. Ik heb nooit ontdekt van welk merk het beest eigenlijk is, mijn kat hoogstwaarschijnlijk wel, hij zal er dus niet rouwig om zijn dat het afscheid nakend is. In deze plaatselijke groene ‘Wisteria Lane’ kennen heel weinig buren elkaar persoonlijk, als ze in de voortuin of onmiddellijke omgeving van hun huis vertoeven dan kan men de link wel leggen als je voorbij wandelt en hoor je wel bonjour, good morning en goeiemorgen (al dan niet in die volgorde…). Meer opvallende doch stilzwijgende personages zoals de twee bewoners van het huis op de hoek twee straten verder die hebben zich meer vast gezet in mijn ‘buurtige’ gedachten. Je kan er dan ook echt niet naast kijken of je moet al flink verziend zijn. In de kersttijd ontpopt hun huis zich tot een verkrachting van het ganse lichtgebeuren, elke avond zenden ze heel veel fel gekleurd licht de hemel in via een horde rendieren en een plaatselijke kabouter wordt prompt een staande lichtmummie met als toemaatje nog een grote fonkelende ster op zijn muts. In de zomer gaat het er iets luchtiger aan toe, vanaf het eerste zonnestraaltje zie je de man al in zijn fors ontbloot bovenlijf met D-cups rond zijn tuinhuis huppelen met allerlei machinerie en het nodige lawaai. Qua cupmaat is hij het A-cupje van zijn vrouw in de loop der tijd waarschijnlijk toch flink voorbij gestoken…
De hoogste tijd nu om te bezinnen over het verdere verloop van deze zwoele dag !


geplaatst door Eirini - 4760 keer gelezen

beoordeeld 3.57/5 (7 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be