Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

maandag 2 september 2013

eerste date (deel 2)

Goeiemorgen samen,

we zijn ondertussen maandagochtend, dus hoog tijd voor deel 2 van mijn vorige blog.

 

Na een veel te kort nachtje (avond ervoor kroegentocht gedaan in Gent met 2 vrienden en nog geen 6 uurtjes geslapen) wakker geworden rond 11u, dus 4 uur te vroeg :) Nogal een geluk dat ik zelden last heb van een kater, anders was ik niet echt goed gezelschap geweest die dag.

Eerste punt op mijn agenda: zorgen dat ik er fris en monter uit zou zien, dus mij opgefrist, mijn verse kleren aangedaan, kleinigheidje gegeten. Ok, aan mijn natuurlijke wallen kan ik helaas niet veel doen (erg dat een mens van 33 daar al last van heeft, maar goed) maar al bij al kon ik wel voor de dag komen. :)

Om half 3 de deur achter mij dichtgetrokken en tegen kwart voor stond ik op afspraak (zoals zo vaak was ik te vroeg). Nog vlug een sms'je gestuurd naar mijn date met de precieze locatie waar ik stond en ik was er klaar voor. Nog geen 5 minuten later was zij ook gearriveerd. Daar hou ik wel van, mensen die op tijd of zelfs te vroeg zijn. Alvast 1 bank vooruit ;)

De weergoden waren ons zeer goed gezind, dus zochten we een terrasje uit. Niet meteen het beste van de hoop, want een drankkaart had het café niet, evenmin borrelhapjes en consoorten. Besluit: eentje drinken en dan naar het volgende terrasje.

Ik wist niet meteen waar ik me aan kon verwachten, want mijn afspraak had gezegd dat ze wat los moest komen in het begin. Ik had me dus mentaal voorbereid op een monoloog van mijn kant, maar niks was minder waar: zo vlot als ze op de chat was, was ze ook 'in't echt'. Jepla, nog een bank vooruit :)

 

Snel bleek dat we toch wel wat overeenkomsten hebben, zij en ik. Niet alleen qua karakter en interesses, maar ook mbt dingen die we hebben meegemaakt. Hoe langer we zaten te praten, hoe aangenamer ik het vond :) Bank 3, here she comes :)

Nog 1 keer van terras gewisseld, wat voor haar ook wel aangenaam was aangezien ze op die manier de stad wat kon leren kennen. De tijd vloog echt voorbij.

Toen werd het half 7, het moment van de waarheid: het eten. Ook daar bleken we in overeen te komen, want we bestelden beiden hetzelfde. To terras of not to terras? Hoewel het wat begon af te koelen vonden we toch dat we nog moesten genieten van het mooie weer, dus het werd nogmaals het terras. Weliswaar met lichte spijt, want de wind was best wel fris. Maar goed, het was te laat om binnen te gaan zitten, veel te veel volk.

Het eten werd geserveerd en de tafelmanieren waren er. Hier was ik toch wel opgelucht over, want men weet nooit. Bank 4 ondertussen.

De eerste 5 minuten waren de enige 5 dat er niks gezegd werd, om daarna opnieuw in een gesprek uit te breken.

Helaas ging de tijd alsmaar sneller en voor we het wisten was de avond ingezet en besloten we om er een einde aan te brijen. Afgerekend en terug richting auto. Haar afgezet aan de parking, een kuise kus op de wang en huiswaarts gekeerd met een glimlach op mijn lippen.

 

Het was kortom een zeer geslaagde namiddag en er komt voor beiden een vervolg. Wat die gaat brengen kan niemand voorspellen, maar ik kijk er alleszins hard naar uit.


geplaatst door Noedel - 5512 keer gelezen

beoordeeld 3.06/5 (16 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be