Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zaterdag 7 september 2013

eerste date (deel 3) aka tweede date :)

Goeiemiddag samen,

ik ben hier weer met het langverwachte derde deel :) Het was dus niet meer de eerste date, vandaar de lichte titelwijziging.

Hier gaan we :)

 

De voorbije week was nogal een vreemde week voor mij. Eentje met gemengde gevoelens. Aan de ene kant eentje met verwachtingen naar de tweede afspraak met mijn date van zondag, maar aan de andere kant toch de twijfel of er effectief nog wel eentje zou komen.

Zoals algemeen bekend zijn mannen de jagers (antropoligisch gezien dan toch), maar de vrouwen maken uiteindelijk de beslissing. Dus van die idee uitgaande dacht ik vorige maandag bij mezelf: ik heb een voorstel tot afspraak gemaakt, namelijk filmfestival Oostende, dus als dit ok is zal ik het wel horen.

Woensdagnamiddag had ik nog steeds niks gehoord, dus heb ik ff gepolst naar de stand van zaken. Ze ging het diezelfde avond nog bekijken. Ok, alles komt goed, ik vertrouw erop.

En ja hoor, donderdagochtend bericht dat ze graag naar de film 'Los Flamencos' wou gaan kijken. Zo gezegd zo gedaan, tickets besteld en afgesproken om in de buurt van Casino Kursaal af te spreken om kwart voor 9. Film was voorzien om half 11.

Ik was toch wel blij om haar nog es terug te zien, aangezien zondag zo aangenaam was verlopen. Stipt om kwart voor 9 stond ik al geparkeerd en op haar te wachten. Zoals de beleefdheit het betaamt (en omdat ik zo ben :p) stuur ik haar een sms'je met mijn exacte locatie. Daarop prompt een telefoontje van haar om mij ongeveer te begeleiden naar waar zij stond. Jepla, bank vooruit (aan hoeveel zitten we nu? ;) )

Eerst natuurlijk op zoek naar een cafeetje in de buurt, met dat we beiden dorst hadden en toch nog meer dan een uurtje de tijd hadden vooraleer de film begon. De babbel was even vlot als de week ervoor, dus dat zat al goed. Het was wel niet de ideale avond om café's te doen omwille van het voetbal. Het café zelf was ook niet ideaal, want we hadden beiden honger en er waren zelfs geen borrelhapjes te krijgen. Wij dus weg na ons glas leeggedronken te hebben, op zoek naar eetgelegenheid. Uiteindelijk beland in de McDonalds, stel je voor, in een wereldstad als Oostende :) Maar het moest snel gaan, dus te luxueus konden we het niet maken.

Kortom, na het eten terug richting auto om van daaruit naar de Kinepolis te rijden.

Was me dat daar onduidelijk allemaal. Ik had het gevoel dat niemand wist waar we moesten zijn :) Gelukkig waren we op tijd ;)

Uiteindelijk in de juiste zaal beland en op het juiste uur.

De film zelf was, vond ik, de moeite helemaal niet. Mijn date vond hem niet zo slecht, dus dat was toch 1 van beiden die tevreden was. One out of 2 ain't bad!

Na de film met mijn auto terug naar de parking, om haar af te zetten, en dan braaf naar huis. Ik moest nog een uur rijden, wat natuurlijk niet zo evident is.

Het was weer een fijne avond, maar we hebben wel besloten dat er niks meer in zit, alleen al wegens de afstand. Men kan zeggen dat dit geen barrière vormt, maar voor mij is dat toch wel een drempel. Jammer wel, want de dame in kwestie is zeker een leuke verschrijning.

 

Hoe het nu verder moet weten we op dit moment nog niet. Maar helaas zit er geen romantisch sprookje aan te komen.

Maar dat wil niet zeggen dat jullie mijn blogs gaan moeten missen, we vinden wel iets om over te schrijven :)


geplaatst door Noedel - 5897 keer gelezen

beoordeeld 2.8/5 (15 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be