Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zaterdag 28 september 2013

Na de rollercoaster…

’t Is weeral een hele tijd geleden sinds mijn eerste blog verscheen.

Toen was mijn nickname nog gewoon ‘Elske’ en zat ik écht wel in een waanzinnige periode. Want bijna gelijktijdig met de verkoop van mijn huis en de aankoop van een appartementje, vond ik een lief…

Het was een heerlijke, razend drukke periode, met heel wat emoties die over elkaar heen buitelden. Ik heb me laten meedrijven, me er in gestort met heel mijn wezen…

Dat het, voor mij, heel onverwachts toch een andere wending kreeg was aanvankelijk een bittere pil om te slikken. Wat ik er van onthoud is dat ik mij in die periode bruisend, vol energie en vol leven voelde. En ik zou het zó opnieuw doen. Want zeg nu zelf, wat is er heerlijker dan je te laten meedrijven op de golven van liefde en emotie?
Dat je dan af en toe met je kop tegen de muur knalt, doet pijn, ja, daar valt niets tegen in te brengen, maar anderzijds, wanneer je té voorzichtig wordt leef je maar half, toch? Er zijn ondertussen wat maanden overgegaan.

Ik heb de ‘gezinswoning’ leeggemaakt, samen met mijn kids geselecteerd wat wel, wat niet weg kon. Soms behoorlijk pijnlijke knopen doorgehakt. Ook wel genoten van het opruimen, zowel letterlijk als figuurlijk. En ik ben dan uiteindelijk begin juli verhuisd, naar een bescheiden appartementje dat ik helemaal naar mijn zin heb kunnen inrichten (en ook dat is weer veel sneller geschreven dan gedaan).

En terug beginnen daten… Op zoek naar een lieve, attente, energieke man, die het zitten om samen te bruisen. En, eerlijk, ik heb al enkele heel fijne dates achter de rug…

Hoop doet leven.


geplaatst door Elske63 - 5392 keer gelezen

beoordeeld 3.67/5 (6 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be