Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

dinsdag 24 september 2013

Schrijf je weer eens een blog?

“Schrijf je weer eens een blog?” Dat is een klassieke mail, die de meeste bloggers onder ons wel eens van M4M krijgen. Vooral om je aan te sporen om de M4M community weer te verblijden met een pittig geschreven stukje... Maar meneer of mevrouw M4M, je moet natuurlijk wel inspiratie hebben. En zoals iedere amateur schrijver wel weet, groeit die niet aan de bomen..  

(of misschien wel, maar dan hoog, want hoge bomen vangen veel wind en soms valt de appel niet zo ver van de boom, maar soms wel als er veel wind is… maar ik wijk af).

Enfin… ik was iets vroeger thuis vandaag en was gewoon wat aan het browsen door profielen. Tot 1 profiel mij opviel: zo vol humor, zo sprankelend en los geschreven, maar dat is maar schijn… er staat meer in dan je eerste oog op het tweede zicht zou denken.

Voor alles dames hier beginnen denken dat zij voor mij de ware is: barst niet in tranen uit en heradem: ik zou zelfs nog niet door haar zoekvoorkeuren geraken als de zoekmachine vol malware zou geïnfecteerd zijn door de NSA.

(Maar ik ben veilig hoor van die geheime dienst: sinds dagen draag ik mijn aluminiumfolie piramide op mijn hoofd, maar dat is weer een afwijking… )

Eigenlijk is mijn profiel even schuldig als het profiel van heel veel andere mannen en vrouwen hier op de site: het mist de sprankelijkheid van humor…

( Vreemd, mijn tekstverwerkingsprogramma zet een rode lijn onder dat nochtans zeer zorgvuldig gekozen woord. Zou het kunnen.. ja… het kan bijna niet anders… dat ik een nieuw sprankelend woord heb ontdekt…. Vlug noteren en opsturen naar de Vandalen.. euhmm Van Dale, maar ik heb alweer een afwijking )

Dus ja, beste mede-community leden: ik pleit schuldig. Ik ben maar een ongelofelijk saai persoon, die deze saaie persoonlijkheid heb proberen te verstoppen in mijn profiel… dat helemaal alle sprankelijkheid mist…. 

( Hey… verdorie… dat woord klinkt echt wel goed en dat rode lijntje staat ook wel cool tussen al die droge tekst. Zien of ik het nog een paar keer kan gebruiken, zodat mijn lezers er al gewoon aan worden en het zelf ook gaan gebruiken. Woord van het Jaar… here I come ! ).

In ieder geval, heb ik die dame in kwestie een uitgebreid bericht vol sprankelijkheid (sic) geschreven en alhoewel ik helemaal niet in haar zoekopties pas, hoop ik dat ze er een heerlijke glimlach aan overgehouden heeft.

Ik beloof op mijn plechtig communiezieltje, dat ik ga proberen om die sprankelijkheid van dat bericht ook te gaan vertalen in mijn profiel. Ja…. Je mag me een copy-cat noemen, juffrouw, maar zie het liever, dat je voor mij een bron was van enorme inspiratie…

Of misschien slaat de luiheid in mij toch weer toe en blijft het enkel bij deze blog… of misschien schrijf ik er nog verder over in een opvolgingsblog…. Die ik dan misschien ga schrijven, nadat ik weer door meneer of mevrouw M4M wordt aangespoord met: “Schrijf je weer eens een blog?” 


geplaatst door Steffo - 5543 keer gelezen

beoordeeld 3/5 (10 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be