Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zaterdag 21 september 2013

Single-zijn

Gisteren nog es in Gent vertoefd, de salsa-bar waar ik vroeger wekelijks te vinden was. Een jaar niet meer geweest omwille van een vriendin die niet echt fan was, dus het deed enorm deugd om mij nog es 'onder de levenden' te bevinden. Aan de ene kant besef je op dat moment dat er nog gelijkgestemde zielen rondlopen (lees: single) wat mij wel wat steun biedt. Echter, aan de andere kant zie je al die koppels die zich samen amuseren en dan steekt het af en toe toch es.

Vandaag de hele dag bij mijn zus gezeten. Op zich wel een leuke dag gehad, maar ergens stelde ik mij de vraag waar het misgelopen is. Mijn zus en haar man hebben 3 kindjes, het bevriend koppel dat er was hebben er 2. Ze zijn allemaal 35 en ouder en hebben iets bereikt in hun leven. Ik ben er 33 en single, zonder kinderen. Dat laatste is misschien geen slechte zaak, want alleenstaande vader is nu ook niet de ideale situatie :) Pas op, single zijn heeft zijn voordelen natuurlijk, maar het minste leuke ervan zijn de avonden alleen. En het opstaan is ook veel aangenamer als er iemand naast jou ligt. Niet per se om een conversatie te voeren (want 's morgens word ik liever gerust gelaten) maar gewoon de aanwezigheid van een persoon die je vertrouwt en die je lief heeft. En die jij ook liefhebt.

Maar ach, het komt wel allemaal goed, met tijd en botrammen!


geplaatst door Noedel - 5510 keer gelezen

beoordeeld 2.83/5 (18 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be