Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

donderdag 12 september 2013

Woonplaats

Hoe komt het toch dat de meerderheid van de vrouwen op deze site ofwel van Antwerpen, ofwel uit West-Vlaanderen komt? Is het omdat dit de grootste Vlaamsche provincies zijn? Is het omdat hier meer vrouwen wonen? Ik heb er geen idee van, maar het ik vind het alleszins opvallend.

Daarbij moet ik wel eerlijk toegeven dat, naar mijn ervaring, Antwerpse vrouwen sneller geneigd zijn op een antwoord te sturen op een bericht, wat natuurlijk een voordeel is. Echter kan ik aan de andere kant wel begrijpen dat dit voor West-Vlaamse heren niet evident is, gezien dat grote afstand tussen deze provincies (jaja, afstand is geen issue, maar doe es elke dag 200 km, je zal dan wel anders piepen volgens mij :) ) waardoor de communicatie wel leuk kan zijn, maar een stap verder niet evident.

Ik heb die vraag ondertussen wel al een paar keer gekregen: hoe honkvast ben jij? Zie je de afstand x - x zitten? Hele goeie vraag, maar het antwoord is eenvoudig: als iemand de ware is, dan doe je die moeite. In dat geval is afstand overbrugbaar. Vrienden van mij lukt het alvast; zij woont in Gent, hij in Leuven. En ja, er moet worden gependeld, maar zolang ze zich daar beiden kunnen bij neerleggen loopt het allemaal vlotjes. Het is wel een feit dat, ondanks de emancipatie van de vrouw, het toch in het merendeel van de gevallen de man is die de vrouw volgt ;) Dit geldt voor mij ook, ik ben nog wat van de oude stempel en vind dat de man de vrouw van zijn leven moet volgen... Maar ja, ik ben nu ook niet meteen de meest honkvaste kerel :)

 

Groetjes en alvast een fijn weekend

 

 


geplaatst door Noedel - 5533 keer gelezen

beoordeeld 3.18/5 (11 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be