Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

maandag 14 oktober 2013

Herfstblues

het fenomeen is bekend: de dagen beginnen te korten, de temperaturen zijn gevoelig lager, de regen is heer en meester, zonlicht is in geen velden en wegen te bespeuren. Dus liefst van al blijft men gezellig binnen in de warmte. Laat dat laatste in mijn geval nu net voor een dilemma zorgen.

Ik ben van kindsbeen af bijna continu omringd geweest door vrienden en familie, dus leer je onbewust leven met mensen om je heen. Zelfs nu, op volwassen leeftijd, probeer ik zo vaak mogelijk onder de mensen te komen, of toch menselijk contact op te zoeken. Dat dit niet altijd lukt is maar logisch en ik ga er ook niet van sterven, maar toch ;)

Een dag als vandaag nodigt heel hard uit om binnen te zitten en mijn eigen ding te doen, maar zo een hele dag is niet aan mij besteed, ik loop de muren op. Maar als ik dan uit het raam kijk en die eindeloze regen zie vergaat het mij de zin om buiten te komen. Dus het dilemma zit in die tweestrijd die ik met mezelf voer. Het is gelukkig meestal maar 1 dag in de week waar bovenstaande voor geldt, en dan ook wel niet elke week. Door de week kan ik me gelukkig goed genoeg bezighouden, maar een luilekkerzondag kunnen doorbrengen met een partner is natuurlijk iets wat iedereen wil :)

 

Groetjes en aan allen een fijne werkweek gewenst


geplaatst door Noedel - 5042 keer gelezen

beoordeeld 2.38/5 (13 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be