Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

woensdag 30 oktober 2013

Ontgoocheling

Na een aantal lange mails volgt het voorstel om elkaar via Skype te leren kennen. De eerste keer voor haar om iemand nieuw te ontmoeten via de webcam. Wat giechelig alsof ze nog een puber is start het videocontact. Maar na enige tijd zet het gesprek zich voort alsof ze elkaar al jaren kennen maar lang niet gezien hebben. Van ditjes en datjes sprekend gaan ze over op diepgaande zaken om net zo makkelijk weer terug te komen bij het alledaagse.

De mogelijkheid om elkaar te ontmoeten is er nog niet. Waardoor vele gesprekken met de webcam volgen, zelfs tot diep in de nacht. Zo close en toch ver weg. Een diepe verbinding en heftige verliefdheid ontstaat. Beiden vragen zich hardop af hoe het zal zijn in real life. Vol vertrouwen dat t nog fijner is wordt uitgezien naar de eerste afspraak.

Eindelijk is de dag aangebroken dat er ruimte is kennis te maken. Zorgvuldig is een ideale plek gekozen. Een prachtig dorp halverwege hun woonplaatsen geschikt om samen op pad te gaan met fotocamera's. Een gedeelde interesse en beide denken dat het leuk is eens samen te fotograferen.

In de morgen gaat zij toch enigszins zenuwachtig op weg. Ze parkeert haar auto op de afgesproken plek en ziet zijn wagen al staan. Bij het uitstappen vliegen ze elkaar in de armen. Zo verlangend als ze heeft uitgekeken daarnaar, zo ongemakkelijk voelt ze zich in zijn omhelzing. Alsof ze een vreemde een knuffel geeft. Het maakt haar verward.

Door de stromende regen lopen ze naar een café voor een koffie. Toch enigszins vreemd elkaar aankijkend op die vroege morgen. Voor haar een ontgoocheling. Zij vraagt zich af hoe het mogelijk is dat ze zich via Skype zo thuis voelde bij hem maar nu ze samen is, de verbinding niet meer ervaart.

Ze hebben de ochtend met elkaar doorgebracht. Foto's zijn er niet gemaakt. Gewandeld en gesproken is er wel. De klik via Skype is er in real life niet. Geef het wat tijd zegt hij vanuit de achtergrond dat hij dat normaal gesproken ook nodig heeft voor hij verliefd wordt. Zij kent enkel liefde op het eerste gezicht. Toch wilt ze het wel de tijd geven. De wens weer terug te voelen wat er was via de webcam is groot. Na die date volgen nog enkele afspraken waarna ze een punt zet achter het contact. Wat ze voelde via Skype is in real life nooit ervaren….


geplaatst door Jolie - 5420 keer gelezen

beoordeeld 3.5/5 (10 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be