Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

dinsdag 22 oktober 2013

Vandaag

Elke dag heeft zo zijn nieuws, al slaat het soms in als een bom.

Slecht nieuws : mijn trouwste vriendin moest vanmorgen haar vriend afstaan aan een plotse dood. Kom het tegen, nog geen drie jaar nadat je hier je ware vond, en na tweeënhalf jaar samenwonen.
Wat kan het leven toch wreed en ongenadig zijn. Wat je samen opbouwde is plots van zijn fundament weggeslagen. Weer eens door een periode gaan van ontzetting, rouw, vertwijfeling.
En met ouder zijn wordt het er niet beter op, wanneer je weer eens genoeg energie kan aanboren om van je leven nog iets voor tweeën te willen maken.
Nee, ik denk dat ik dan een LAT zou blijven verkiezen.

Goed nieuws : een man van 71 heeft een penis van maar 60 (maar zijn slokdarm is wel 78 !). Dat is even slikken….of nee toch maar. Met de regel van drie is mijn jongeheer nog maar 56. ‘k Had het al gedacht. Dat komt aardig uit voor een zoekleeftijd van wel 10 jaren minder, waarover dames zich vaak beklagen (mannen die zich een tien of tig jongere vrouw wensen). Maar daar bedien ik me niet van. Leeftijd zegt niks omtrent fysieke en mentale bekwaamheden.
En een veel jongere zoeken komt ook bij dames voor, hoor, om schaamteloos te genieten zeggen ze of schrijven het soms al in hun profiel.
Misschien vertelt de krant morgen hoe jong het poesje nog is van een vrouw van 71. Dames, even opgelet….! Heren, evenzo !


geplaatst door Blogics - 5118 keer gelezen

beoordeeld 2.94/5 (17 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be