Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

dinsdag 1 oktober 2013

waarom match?

Die vraag geldt in eerste instantie voor mezelf, maar kan uitgebreid worden naar diegene die zich die vraag ook stellen.

Het is echt niet evident om iemand tegen te komen tijdens het uitgaan. De vrouwen die op stap gaan komen ofwel in kudde (sic) ofwel met hun partner. En als ze met de vriendinnen op stap zijn, probeer dan maar es als vent een move te maken. Het is al lastig als ze alleen zijn om een gesprek te beginnen, het is praktisch onmogelijk ditzelfde te bekomen als ze met meer zijn. Ik heb het ooit in levende lijve meegemaakt. Ik was op stap met 2 vrienden in een niet-nader-genoemd café en we raken aan de praat met 3 vrouwen (voor elk eentje :) ). Een heel leuke avond beleefd met die vrouwen, maar op een bepaald moment vroeg een van mijn vrienden of ze nog single waren. Neen dus, de een was getrouwd en zat met een kind, de andere verloofd en de derde aan't bouwen. Eén ervan zei zelfs: had je nu echt gedacht dat we interesse hadden in jullie? Toen ik dan vroeg hoe we dat in godsnaam konden weten zei die: mocht het zo zijn, je zou het wel geweten hebben... Euhm, ok. Tijd om het boek 'waarom mannen niet kunnen luisteren en vrouwen niet kunnen kaartlezen' nogmaals te doorbladeren :)

Daaruit blijkt dat er helaas geen gouden regel is om te weten of iemand al dan niet single is. Het staat ook niet in dikke zwarte stift op iemands voorhoofd geschreven.

Maar ik ben een man. Ik denk toch nog steeds dat een vrouw die op café gaat geen moeite moet doen om aangesproken te worden door een leger mannen die elk op hun beurt via haantjesgedrag het beste van zichzelf ten berde willen brengen. (dit is uiteraard geen verwijt naar de man toe, ik ben gewoon anders daarin :) ) Wat volgens mij ook niet altijd even aangenaam is voor de vrouw in kwestie :) Als ik dan al op vrouwen afstap, zal het op die vrouw zijn waar minder mannen naartoe stappen, aangezien ik van mezelf weet dat ik bij de middelmaat behoor en dus totaal geen kans maak bij de vrouwen waar mannen met bosjes voor vallen. En ook wel omdat ik val voor het rustigere type die niet in het middelpunt van de belangstelling wil staan. Je moet je plaats kennen :)

Dus de vraag is bij deze beantwoord: match is gewoon een veel eenvoudigere manier, aangezien iedereen (?) die hierop zit single is en hetzelfde doel voor ogen heeft. Het taboe is gelukkig doorbroken en het antwoord 'via een datingsite' op de vraag 'hoe heb je elkaar leren kennen?' wordt niet meer ontvangen met verontwaarde gezichten en reacties. Ik raad het eigenlijk iedereen aan, en merk tegelijkertijd wel op hoeveel van mijn kennissen niet alleen maar op een datingsite zitten, maar op match4me. Trouwens, het is mij in het verleden gelukt om iemand tegen te komen, dus het zal mij deze keer ook lukken :)

 

 


geplaatst door Noedel - 5432 keer gelezen

beoordeeld 3.21/5 (19 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be