Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

donderdag 7 november 2013

Dag bezoeker...

Dag bezoeker aan mijn profiel, mijn plekje, op deze grote site.

Vaak bezoek je me anoniem: je kan zien hoe knus mijn plekje is ingericht, waar ik van hou, wat mijn passies zijn, mijn blogs lezen en weten waar ik voor sta. Ik weet dat je er geweest bent, maar ken ik je niet. Ik zie het tellertje omhoog gaan en vraag me af wie je bent.

Soms kom je niet anoniem: je kijkt in mijn profiel, maar je verdwijnt weer. Ik weet wie je bent, wat je gezien hebt, maar je bent stil. Waarom zegt ze niks? Bevalt mijn profiel haar niet of durft ze niets te zeggen? Ik open mijn foto voor je… hopende dat je nog eens terug komt.

Ik bezoek jouw profiel en zwijg ook…  onzeker, wat gereserveerd, bang om … ja, voor wat eigenlijk? Ik lees mijn profiel nog eens: “ja, die onzekerheid en gereserveerdheid staan er toch niet in”. We gaan onze “moeilijke” kantjes niet etaleren.

Jij ziet dat ik je plekje bezocht heb… en wat denk je dan? Waarom zeg hij niks? Bevalt mijn plekje hem niet of durft hij niets te zeggen?

En zo gaan we verder, onze paden kruisten even, maar liepen niet naar elkaar.

Dan lezen we: “wat is deze site stil, wat wordt er veel gekeken en weinig gezegd”. We knikken: het is zoveel veiliger om het bij de ander te leggen, dan onze gereserveerdheid, onze onzekerheid te moeten toegeven.

Terwijl je weet, dat de meeste personen bijzonder zijn, speciaal zijn, ook verlangen naar aandacht, liefde en genegenheid en ook op zoek zijn op deze site.

Maar hoe vind je die speciale persoon? Zou het niet gemakkelijker zijn als die persoon ons vond. Ja: dat zou beter zijn, niet? Dan komen we over die onzekerheid heen, dat is veel veiliger, toch?

Tenzij die persoon ook zo is als wij… en dan gaat het leven gewoon verder.  En blijft het stil…

 


geplaatst door Steffo - 5281 keer gelezen

beoordeeld 4/5 (12 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!



<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be